Continua la matriculació per als estudiants de 1r del curs de Grau 2018-2019

Inici matriculació alumnes de 1r EPSI curs 2018-2019

Els estudiants de 1r curs hauran de portar omplerts l’imprès de sol·licitud de matrícula i altres documents per poder realitzar el tràmit presencialment a l'hora assignada, a l'aula 140.

05/07/2018

El procés de matriculació per als estudiants de primer curs en els Graus de Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera finalitza demà, dimarts 17 de juliol.

Al llarg d'avui, també, els estudiants assignats entre la 2a i la 8a preferència que hagin seleccionat l'Escola com a "Assignació definitiva", rebran l'hora per realitzar la seva matriculació, que tindrá lloc demà, dimecres 18 de juliol.

La matriculació es portarà a terme presencialment, a l’aula 140 de l'edifici de l’Escola de Turisme i Direcció Hotelera, situada dins del Campus de la UAB, al costat de l’Hotel Exe Campus UAB. Els estudiants acceptats hauran rebut prèviament un correu electrònic de Gestió Acadèmica amb el dia i hora assignat.

Abans del procés de matriculació, s’hauran de tenir en compte els aspectes següents:

• Haver consultat prèviament el tutorial de matrícula de primer curs (presencial o online) per estudis de Grau, amb informació sobre els passos, documents que s’han de portar, un simulador de preus de matrícula i altres dubtes freqüents.
• Haver descarregat, complimentat i imprès prèviament els documents de sol·licitud de matrícula i domiciliació bancària, que també s’entregaran durant la sessió d’acollida del dijous 12 de juliol, i són indispensables durant el procés.
• Si l’estudiant no pot realitzar la matrícula presencialment, s’ha d’autoritzar per escrit a una persona per fer-ho en nom seu.
• En cas que l’estudiant vulgui reconèixer crèdits del CFGS, portar l'imprès de sol·licitud de reconeixement amb certificat de notes després d’haver consultat prèviament el llistat de cicles formatius que es poden reconèixer.
• Portar una fotografia de carnet.

Preu de la matrícula

El tutorial de matrícula disposa d’un simulador de preus per calcular l’import total de la matrícula o desglossada en terminis, segons la modalitat de pagament escollida. Els estudiants que poden gaudir d’una reducció sobre el preu de la matrícula, hauran de portar el document que acrediti tal gratuïtat (carnet de família nombrosa, beca, etc).

En el cas dels estudiants demandants de beca, serà necessari portar una credencial de la beca del MECD o una acreditació de caràcter econòmic per gaudir del pagament desglossat en terminis. Ja es pot sol·licitar la credencial de caràcter econòmic a la web de l’AGAUR.

Cal recordar que aquesta acreditació no substitueix el procediment de sol·licitud de beca de caràcter general del Ministeri d’Educació, que és imprescindible de sol·licitar a banda de l’acreditació.

Més informació:

També està disponible per als nous estudiants informació sobre calendaris, horaris i guies docents del curs acadèmic 2018-2019.

Per a qualsevol dubte o pregunta sobre el procés de matriculació, contacteu amb l’Escola.

 

Notícies relacionades

Gimcana primer curs Grau

Una sessió d’acollida ludificada per als estudiants de 1º de Grau

Els alumnes de nou accés al Grau en Prevenció i Seguretat Integral descobriran els aspectes més logístics i alguns espais del Campus a través d’una gimcana, el dimecres 12 de setembre, a les 15 hores. Durant la sessió es desvetllarà un projecte de col·laboració en el qual un grup d’estudiants serà seleccionat per participar-hi. Llegir més

Totes les notícies