Apunta’t al Comando Voluntariat!

Amb el Comando Voluntariat podràs viure noves experiències, donar un cop de mà amb allò que fas bé i aprendre de gent nova. Si t’interessa o tens algun dubte o comentari, pots posar-te en contacte amb el correu electrònic fas.voluntariat@uab.cat o directament omplir el formulari per a rebre més informació.

10/10/2017

Propostes de voluntariat a la Fundació Autònoma Solidària

  • Àmbit de la justícia. El programa de justícia contribueix a trencar l’aïllament i a afavorir la integració i reinserció social de les persones privades de llibertat.  

  • Àmbit medi ambiental. El programa de medi ambient construeix una universitat més responsable amb el seu territori a través de l’educació ambiental del campus.  

  • Àmbit refugi. El programa de refugi contribueix a la integració de les persones sol·licitants d’asil residents a la UAB.  

  • Àmbit salut. El programa de salut sensibilitza sobre drogues, sexualitat i alimentació a la UAB. 

  • Àmbit socioeducatiu. Els programes de Mentoria Juvenil, CROMA, UniX o Let’s Go treballen directament amb infants i joves d’escoles i instituts de l’entorn UAB. 

  • Àmbit sociosanitari. El programa sociosanitari permet compartir temps amb infants, joves o famílies a un hospital o centre sociosanitari.  

Recorda que la participació en alguna d'aquestes activitats et pot donar opció al reconeixement de crèdits ECTS.

 

Notícies relacionades

La UAB organitza una Caminada especial pel 50 aniversari de la UAB

En el marc del 50è aniversari de la UAB l'Oficina de Medi Ambient ha organitzat una caminada el dijous, 19 d'abril, que fa un recorregut pels indrets més emblemàtics del campus. La ruta -que forma part de la Setmana Saludable i Sostenible- vol despertar l’interès de totes aquelles persones que vulguin saber més de la universitat i els canvis que hi ha hagut en el seu territori. Llegir més

Totes les notícies