Alumnes de la Facultat guanyen per segon any consecutiu el “Proyecto Mañana” d’Atresmedia

Els alumnes de Comunicació Audiovisual de la Facultat han guanyat la VII edició del “Proyecto Mañana 2017” celebrat el passat dia 29 de juny a la seu d’Atresmedia a Sant Sebastián de los Reyes juntament amb la Universidad de Málaga.

04/07/2017

Els alumnes van haver de presentar i defensar davant un jurat dos projectes: un gran format de televisió i un projecte transmèdia 360º, per vehicular-lo a ràdio, televisió, i plataformes d’internet del grup com Flooxer. Les altres universitats competidores eren la Universidad de Málaga, la Universidad Complutense de Madrid, la Carlos III y la San Pablo CEU.
 
Enguany, els 6 alumnes del grau de Comunicació Audiovisual van mostrar la seva proposta davant d’un jurat format pels màxims directius d’Atresmedia. Per una banda, es va presentar el projecte “Tierra incógnita” d'Ester Fernández, Laura Garcia i Paula Vilà. Tierra incógnita és un concurs en el què els participants tenen que superar proves de lògica, algunes d’elles compartides amb l’audiència.
 
I per altra banda, Eric Parra, Irene Servan i Jordi Terribas van defensar, “Atrapados en el tiempo”, un docu-reality en el qual els participants han de superar un seguit de proves en cada moment del concurs. Els professors de la Facultat: Maria Gutiérrez, Carles Llorens, Xavier Morral i Francesc Xavier Ribes han fet la tutorització i el seguiment d'ambdós projectes.
 
El “Proyecto Mañana” és una iniciativa del grup Atresmedia dirigit a les universitats estatals, el qual es convoca cada any per a que presentin durant un dia sencer projectes davant de l’equip directiu del grup. Enguany hi eren presents Maurizio Carlotti, vicepresident d’Atresmedia, Silvio González, conseller delegat d’Atresmedia, D. Javier Bardají, director general Atresmedia TV, Patricia Pérez, directora general corporativa, Ramon Osorio, director general d’Atresmedia Radio, Javier Nuche, director general de Diversificació, Arturo Larrainzar, director d'Estrategia i Mikel Lejarza, president d’Atresmedia Cine. Com a premi, els estudiants guanyadors gaudiran d'unes beques a empreses del grup Atresmedia.
 

El curs passat, en la primera edició del concurs en que va participar la UAB, els alumnes de la Facultat de Comunicació ja van aconseguir guanyar el concurs juntament amb els alumnes de la Universidad de Málaga amb el disseny d’una emisora de ràdio musical A3Beats, La radio que tú quieres i la sèrie Valverde, buena gente y poca pasta. Joan Ballart, Fran Boluña i Àlex Huguet per part de la sèrie de televisió i Daniel Segalés, Sara Sánchez, Natàlia Sellés i Aina Isart per part del programa de ràdio.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies