Acord per fer pràctiques com a Director/a de Seguretat a les instal·lacions de TV3

Els estudiants del Grau en Prevenció i Seguretat Integral podran fer pràctiques en la gestió de mesures de seguretat de la CCMA. L’actual director de seguretat de la corporació i exalumne de l’Escola, Albert Llarch, ha coordinat una visita amb la directora i el coordinador del curs.

11/01/2018

La directora de l’Escola, Montserrat Iglesias-Lucía, i el coordinador del Curs Superior de Gestió i Dret de la Seguretat, Francesc Gómez, han comunicat l’acord després d’una visita a les instal·lacions, que va tenir lloc el 19 de desembre de 2017.
 
El responsable de seguretat de CCMA, Albert Llarch, ha coordinat la reunió amb l’objectiu d’estudiar la viabilitat d’acollir estudiants en pràctiques. Llarch, a més d’exestudiant del Curs Superior en Gestió i Dret de la Seguretat, ara també realitza tasques docents dins el curs.
 
Durant la visita, la directora i el coordinador han pogut conèixer de primera mà les instal·lacions i la gestió de la seguretat de la corporació catalana, situades a Sant Joan Despí.
 
Segons la directora, formar part de la presa de decisions en matèria de seguretat d’un espai tan gran com TV3 és interessant perquè “la seguretat no és només de les instal·lacions i les persones que treballen allà, sinó també per als treballadors que es desplacen fora de les instal·lacions, tant d'àmbit nacional com internacional”. Per tant, les tasques són amb perspectiva de futur, "l'alumnat aprendrà a gestionar projectes en el temps amb la complexitat d'una gran organització”.
 
Finalment, l’Escola ha arribat a un acord amb la corporació per poder rebre estudiants en pràctiques com a directors/es de seguretat.
 
Sobre la professió de Director/a de la Seguretat:
 
Director/a de Seguretat és una de les sortides professionals dins la branca de la seguretat privada. Les seves funcions principals són vetllar per a la seguretat d'una organització minimitzant-ne els riscos i facilitant el correcte desenvolupament de la seva activitat, alhora que s'ajuda a millonar-ne la marca.

Per a ser director/a, és necessari obtenir un tip professional, a través de la realització del Curs Superior en Gestió i Dret de la Seguretat, o bé a través del Grau.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies