FAS > Cooperació i epd > Educació pel desenvolupament > Premi tfg

PREMI A TREBALLS DE FI DE GRAU SOBRE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE I JUSTÍCIA GLOBAL

La Fundació Autònoma Solidària obre un Premi de Treballs de Final de Grau destinat a premiar els millors treballs en l’àmbit del desenvolupament sostenible i la justícia global realitzats per estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona durant el curs acadèmic 2016-2017.

Aquesta convocatòria té per objectiu promoure l’interès per la recerca entorn el desenvolupament sostenible i la justícia global, comprenent el compromís de la Universitat davant dels desafiaments del món actual i el seu paper clau en la generació de coneixement crític i la formació d’una ciutadania activa i preparada per a promoure el canvi social.

Les temàtiques objectes d’aquesta convocatòria són el desenvolupament sostenible, l’economia social i el cooperativisme, els drets humans, la governança i la democràcia participativa, els conflictes i la construcció de pau, les migracions i la interculturalitat, la participació i els moviments socials, i la salut comunitària.

El termini per a la presentació de les sol·licituds és el 22 de setembre de 2017. Les bases de la convocatòria, així com la carta del tutor/a que l’estudiant ha de presentar signada es troben disponibles als següents enllaços:

Bases premi TFG desenvolupament sostenible

Carta del tutor/a del TFG
© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats