FAS > Cooperació i epd

Promovem l’acció, la formació i la recerca en l'àmbit de la cooperació universitària amb països del Sud i impulsem una educació crítica amb esperit transformador que contribueixin a la superació de les desigualtats globals. 

21/03/18
Cooperació
Jornada Universitats i Refugi UAH
La UAB present a la primera trobada sobre Universitats i Refugi
La Universidad de Alcalá de Henares va organitzar la primera jornada d’universitats estatals dirigida als responsables de l’atenció i acollida d’estudiants refugiats a les universitats espanyoles. La trobada va comptar amb representants de la UOC, l’ACNUR, la UdG, la UAM, la UCM o la UPV, entre d’altres.
12/03/18
Cooperació
Cartell promoció Projecte de la Biblioteca Digital de Sobirania Alimentària
Recursos per l'aprenentatge amb visió de Sobirania Alimentària
El proper dimarts 13 de març es durà a terme la presentació del pack didàctic 'Alimentar Barcelona' i de la Biblioteca Digital de Sobirania Alimentària a la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia. L’acte, que s’iniciarà a les 12h, conclourà amb un debat sobre com transversalitzar el paradigma de la sobirania alimentària a la UAB.
27/02/18
Cooperació
Cartell Seminari Economia Crítica
Seminari sobre Economia crítica a la UAB
La Facultat d’Economia i Empresa enceta un seminari de set sessions conduit per Taifa i que vol apropar-se a l'economia des d'una perspectiva diferent de la neoclàssica. El 22 de febrer es va fer la presentació del seminari a càrrec de Miren Etxezarreta
30/01/18
Cooperació
Cicle de cinema sobre migracions i asil “No direction home”
El cicle de cinema sobre migracions i asil “No direction home” arriba a la UAB
“In this world”, “Natasha”, “Tarajal: desmuntant la impunitat a la frontera sud” i “At home in the world in our world” són els films que es projectaran en els propers mesos en el marc del cicle de cinema documental “No direction home”. Després de cada sessió, els ponents convidats debatran sobre temes com les causes dels desplaçaments forçats, la cerca de refugi de grups vulnerables, el paper dels poders públics o els procediments d’acollida, entre d’altres
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats