FAS > Cooperació i epd

Promovem l’acció, la formació i la recerca en l'àmbit de la cooperació universitària amb països del Sud i impulsem una educació crítica amb esperit transformador que contribueixin a la superació de les desigualtats globals. 

21/12/16
Cooperació
Publicades les dues convocatòries del Fons de Solidaritat de la UAB
Es publiquen les bases reguladores de la Convocatòria XXXIV, adreçada a membres del PDI i PAS, i de la Convocatòria E2016-2017, dirigida a estudiants de postgrau, màster i doctorat. El Fons de Solidaritat de la UAB, que està gestionat per la FAS, promou accions de cooperació universitària amb països del Sud i activitats d’educació per al desenvolupament a la UAB. 
21/12/16
Cooperació
Els transgènics, a debat a la Facultat de Veterinària
El 18 de gener es durà a terme a la Facultat de Veterinària el debat “Transgènics, pros i contres”. Comptarà amb les veus expertes de Joan Simó, llicenciat en Biologia (UAB) i doctor en Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia (UPC), i Miquel Vallmitjana, llicenciat en Biologia (UAB) i doctor en Biotecnologia (UAB), que en defensaran els pros i contres, respectivament.
14/11/16
FAS
Arrenca la 2a edició del premi de campanyes d’EpD a la Facultat d’Educació
Per segon any consecutiu, l’alumnat de l'assignatura "Educació i cooperació per al desenvolupament" de la Facultat de Ciències de l’Educació pot presentar propostes de campanyes que tractin temàtiques socials a la nova convocatòria d'ajuts promoguda conjuntament amb la FAS.
08/11/16
Cooperació
V seminari internacional de Comunicació, Desenvolupament i Drets Humans
El 15 de novembre la Facultat de Comunicació acollirà aquest seminari  que debatrà sobre el paper de la comunicació i de les persones professionals d’aquest àmbit en relació als objectius de desenvolupament sostenible que marca l’Agenda 2030.
© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats