FAS > Cooperació i epd

Promovem l’acció, la formació i la recerca en l'àmbit de la cooperació universitària amb països del Sud i impulsem una educació crítica amb esperit transformador que contribueixin a la superació de les desigualtats globals. 

18/05/16
Cooperació
Resoltes les dues convocatòries del Fons de Solidaritat de la UAB
La convocatòria XXXIII del Fons de Solidaritat adreçada a PDI i PAS s'ha resolt amb l'aprovació de deu projectes, entre els quals hi ha set accions de cooperació universitària amb països del Sud i tres iniciatives d'educació per al desenvolupament en l'entorn de la UAB. També s'ha resolt la convocatòria E2015-2016, adreçada a estudiants, amb l'acceptació de sis sol·licituds.
17/05/16
Cooperació
Estudiants de medicina i infermeria de la UAB organitzen un seminari sobre els refugiats saharauis
L'Assemblea d'estudiants de Sant Pau (UAB), amb la col·laboració de la FAS, organitzen un acte el pròxim 26 de maig al Campus de Bellaterra per reflexionar i sensibilitzar al voltant de la crisi de les persones refugiades del Sàhara Occidental.
02/05/16
Cooperació
Nova fase per implementar l'educació per al desenvolupament a la universitat
La Fundació Autònoma Solidària presenta la segona fase del projecte ESDU, una iniciativa orientada a la promoció d'un enfocament d'Educació per al Desenvolupament (EpD) en els estudis universitaris. La nova fase incorpora accions d'extensió de l'abast del projecte a Catalunya i propostes que s'adeqüen al context internacional configurat per l'Agenda 2030 de les Nacions Unides.
29/04/16
Cooperació
Comunicat de solidaritat amb el poble equatorià
Davant les conseqüències devastadores del terratrèmol que el passat 16 d'abril va afectar la costa nord-est de l'Equador, la UAB vol expressar la seva solidaritat amb el poble equatorià. És per aquest motiu que està donant suport a diverses iniciatives sorgides entre la comunitat universitària equatoriana i ha realitzat un donatiu de 1.000 euros a Metges Sense Fronteres.
© 2016 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats