FAS > Cooperació i epd

Promovem l’acció, la formació i la recerca en l'àmbit de la cooperació universitària amb països del Sud i impulsem una educació crítica amb esperit transformador que contribueixin a la superació de les desigualtats globals. 

16/02/17
Cooperació
Els ODS s'introdueixen en assignatures d'Educació i Enginyeria
El curs 2016-2017 la FAS implementa una proposta formativa en assignatures de la Facultat de Ciències de l’Educació i de l’Escola d’Enginyeria de la UAB amb l’objectiu de donar a conèixer l'Agenda Global per al Desenvolupament Sostenible a l’alumnat universitari i reflexionar sobre la seva incidència en l’exercici de la futura professió. 
16/02/17
FAS
Es premia un grup d’estudiants d’Educació per a la realització d’una campanya de sensibilització sobre gènere a la UAB
La segona edició del Premi Extraordinari de la FAS per a la realització de campanyes, adreçat a estudiants de l’assignatura "Educació i cooperació per al desenvolupament" de la Facultat de Ciències de l'Educació, s’ha resolt amb l’aprovació d’un projecte de sensibilització entorn a la desigualtat de gènere a la UAB.
08/02/17
Cooperació
Estades solidàries 2017, anima’t a viure l’experiència!
T’has plantejat participar en un camp de treball en un país del Sud? Tens ganes d’una experiència en l’àmbit de la solidaritat internacional i no saps per on començar? El dimarts 7 de març, a les 12:30 hores les entitats Servei Civil Internacional, COCAT i Associació Catalana per la Pau ens explicaran les seves propostes d’estades solidàries per aquest estiu.
26/01/17
Cooperació
"Cal formar els estudiants perquè siguin ciutadans crítics”, Hilligje van’t Land
Hilligje van’t Land, directora de programes i membres de l’Associació Internacional d’Universitats (IAU), parla en un vídeo entrevista de la importància de fomentar l’Educació pel Desenvolupament Sostenible (EpDS) a la universitat.
© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats