FAS > Cooperació i epd

Promovem l’acció, la formació i la recerca en l'àmbit de la cooperació universitària amb països del Sud i impulsem una educació crítica amb esperit transformador que contribueixin a la superació de les desigualtats globals. 

22/07/16
Cooperació
Les universitats reclamen un rol actiu en l'Agenda 2030
L'11 de juliol es va celebrar el seminari “El rol de les universitats envers els Objectius de Desenvolupament Sostenible: Construint una universitat critica i compromesa” el qual va comptar amb una vuitena de representats de diferents universitats, de l'administració pública i les organitzacions del tercer sector.
05/07/16
FAS
A la matrícula, marca la casella que fa créixer la cooperació per al desenvolupament de la UAB
Arrenca la campanya que convida els i les estudiants de la UAB a marcar l'opció de fer un donatiu de 15 euros al Fons de Solidaritat en el moment de fer la matrícula universitària. El Fons finança projectes de cooperació i d'educació per al desenvolupament promoguts per la pròpia comunitat universitària.
22/06/16
FAS
La FAS s'adhereix a Lafede.cat com a entitat observadora
Lafede.cat és una xarxa d'acció col·lectiva per a la justícia social que agrupa més d'un centenar d'organitzacions. La Fundació Autònoma Solidària s'hi ha adherit com a entitat observadora, el que permetrà la participació en la comissió d'Educació Transformadora.
10/06/16
Cooperació
Es publica el mapa dels projectes de cooperació de les universitats públiques catalanes
L'ACUP ha desenvolupat un mapa dels projectes de cooperació universitària impulsats per les 8 universitats públiques que en són membres, entre les quals, la UAB. El mapa plasma les iniciatives avui en marxa a més de 100 països d'arreu del món en àmbits diversos com la salut, la comunicació, les TIC o l'agricultura, entre d'altres.
© 2016 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats