FAS > Cooperació i epd

Promovem l’acció, la formació i la recerca en l'àmbit de la cooperació universitària amb països del Sud i impulsem una educació crítica amb esperit transformador que contribueixin a la superació de les desigualtats globals. 

22/06/16
FAS
La FAS s'adhereix a Lafede.cat com a entitat observadora
Lafede.cat és una xarxa d'acció col·lectiva per a la justícia social que agrupa més d'un centenar d'organitzacions. La Fundació Autònoma Solidària s'hi ha adherit com a entitat observadora, el que permetrà la participació en la comissió d'Educació Transformadora.
16/06/16
Cooperació
S'obren les inscripcions del Seminari de treball sobre el rol de les universitats envers els ODS
El seminari "El rol de la universitat envers els Objectius de Desenvolupament Sostenible: Construint una universitat crítica i compromesa" és la tercera edició d'un espai de treball en xarxa amb l'objectiu de promoure un enfocament d'Educació per al Desenvolupament (EpD) en l'àmbit formal de les universitats.
10/06/16
Cooperació
Es publica el mapa dels projectes de cooperació de les universitats públiques catalanes
L'ACUP ha desenvolupat un mapa dels projectes de cooperació universitària impulsats per les 8 universitats públiques que en són membres, entre les quals, la UAB. El mapa plasma les iniciatives avui en marxa a més de 100 països d'arreu del món en àmbits diversos com la salut, la comunicació, les TIC o l'agricultura, entre d'altres.
07/06/16
Formació
Nova edició dels mínors de Desenvolupament Sostenible i Gènere de la UAB
La UAB oferirà el curs vinent una nova edició del Mínor de Desenvolupament Sostenible i Ciutadania Global i del Mínor en Estudis de Gènere, de caràcter transversal i interdisciplinari, que tenen per objectiu aprofundir en el coneixement i l'anàlisi de fenòmens complexos des d'una perspectiva global i crítica. Estan adreçats a tot l'alumnat de grau per cursar com a crèdits optatius.El període de preinscripcions ja és obert fins el 15 de juliol.
© 2016 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats