Comunitat Alumni CAFEE

Alumni

Image and video hosting by TinyPic

 

Us volem oferir la possibilitat de continuar amb una presència real en el si de la institució universitària de la UAB i de la nostra Facultat. La comunitat Alumni de la Facultat d'Economia i Empresa vol mantenir el contacte amb els antics alumnes per posar en comú la nova trajectòria professional,  oferir instruments per a la formació continuada, informar sobre les activitats de la facultat  i facilitar el contacte personal després dels graus.
 

· Inscriu-te gratuïtament a la xarxa Alumni UAB i podràs:
 

- Rebre informació sobre les activitats de la Facultat d’Economia i Empresa i de la UAB.
- Assistir i participar en actes organitzats per la Comunitat Alumni CAFEE (xerrades, debats,  trobades,...).
- Obtenir informació dels cursos de formació continuada adients al perfil dels graus cursats.
- Rebre la Newsletter de la Comunitat Alumni de la Facultat d’Economia i Empresa – CAFEE, el butlletí de la Facultat i trameses puntuals a la vostra adreça de correu electrònic.
- Accedir a les ofertes de feina que rep la Facultat.
- Rebre  informació sobre les activitats Alumni UAB
 

· Inscriu-te a la xarxa Alumni Premium i podràs gaudir de molts serveis que ofereix la UAB i el seu catàleg de descomptes.
 

· Inscriu-te a la xarxa Linkedin Alumni CAFEE i podràs compartir experiències i consells professionals d'altres alumnes, accedir a les ofertes de feina que rep la Facultat, mantenir el contacte amb els companys i estar al corrent de les activitats Alumni i de la Facultat.


Activitats

-
Primera trobada Alumni CAFEE
 

 

Contacte: alumni.fee@uab.cat