FAS > Campus ítaca

Proposem un programa socioeducatiu que consisteix en una estada d'estudiants de secundària a la UAB, convertint el campus en un espai de convivència entre alumnat d’entorns socials diversos.

20/06/18
Programes Socials
Foto de l'equip FAS davant la seu de la PAH
Finalitza el voluntariat amb la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca
Després de 6 anys, els voluntaris i voluntàries de la Fundació Autònoma Solidària s’acomiaden de la PAH. L’activitat, centrada en la recollida de dades per un fons documental, ha suposat un aprenentatge en valors i el desenvolupament d'habilitats com l'escolta activa i l'acompanyament.
19/06/18
Programes Socials
Inici del Campus Ítaca de la FAS
El 25 de juny torna el Campus Ítaca
Enguany 395 joves participaran en un dels programes estrella de la FAS. Durant els mesos de juny i juliol el Campus UAB obre les seves portes per motivar als adolescents en situació econòmica desfavorable i amb un bon rendiment acadèmic a continuar vinculats als estudis un cop finalitzin l’etapa obligatòria.
04/05/18
Programes Socials
Convocatoria Campus Itaca 2018
Oberta la convocatòria per monitors i monitores del Campus Ítaca 2018
Com cada any, la FAS busca monitors i monitores per participar al programa socioeducatiu Campus Ítaca els mesos de juny i juliol. Durant aquest període seran els responsables de les activitats al Campus dels estudiants de 3r d’ESO participants. Les candidatures poden presentar-se fins el pròxim divendres 18 de maig.
27/04/18
Programes Socials
Sortida programes socioeducatius
Apropem la Universitat a 400 joves del Vallès
Durant el mes de maig diversos alumnes de les escoles i instituts on col·laboren els programes socioeducatius de la FAS visitaran la UAB. Aquesta sortida vol oferir una visió positiva i motivadora envers l'aprenentatge i és per això que els infants faran activitats vinculades a les facultats i centres de recerca de la universitat.
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats