FAS > Campus ítaca

Proposem un programa socioeducatiu que consisteix en una estada d'estudiants de secundària a la UAB, convertint el campus en un espai de convivència entre alumnat d’entorns socials diversos.

12/02/18
Programes Socials
Premis cinematogràfics a l’Institut Badia
Alumnes de segon d’ESO participen en un projecte creatiu per produir un curtmetratge. L’activitat compta amb la col·laboració del programa socioeducatiu Let’s GO! i culminarà amb una cerimònia de presentació i entrega de premis el 23 de febrer. El jurat expert està composat per persones vinculades a la comunicació i a l’educació dins l’entorn UAB
26/01/18
Programes Socials
Taller de matemàtiques a UniX en el marc del projecte STEAM4U
El programa de voluntariat socioeducatiu enceta un projecte dissenyat pel centre de recerca CRECIM amb l’objectiu de promoure l’equitat en educació científica en matèries com la ciència, la tecnologia, l’enginyeria, l’art i les matemàtiques. En aquest projecte hi participen 7 entitats de diversos països d’Europa
18/01/18
Programes Socials
CROMA 2.0 posa en marxa dos projectes educatius a escoles del Vallès
Amb l’objectiu d’apropar el coneixement científic i la recerca als infants del Vallès Occidental, el Programa CROMA 2.0 posa en marxa dos tallers que treballaran les habilitats comunicatives i les plantes mutants. Aquests projectes compten amb la col·laboració dels equips de recerca del CRECIM, el CRAG i el Gabinete de Comunicación y Educación.
24/11/17
Programes Socials
El programa CROMA es reinventa
El voluntariat socioeducatiu de la FAS aposta per encetar una nova etapa amb nous objectius adaptats a la realitat actual. Entre d’altres premisses, el CROMA vol reforçar la vinculació de la universitat amb les escoles de primària i també despertar l’interès dels infants per l’aprenentatge. El programa compta amb 21 escoles del Vallès Occidental pel curs 2017-2018.
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats