FAS > Campus ítaca

Proposem un programa socioeducatiu que consisteix en una estada d'estudiants de secundària a la UAB, convertint el campus en un espai de convivència entre alumnat d’entorns socials diversos.

04/05/18
Programes Socials
Convocatoria Campus Itaca 2018
Oberta la convocatòria per monitors i monitores del Campus Ítaca 2018
Com cada any, la FAS busca monitors i monitores per participar al programa socioeducatiu Campus Ítaca els mesos de juny i juliol. Durant aquest període seran els responsables de les activitats al Campus dels estudiants de 3r d’ESO participants. Les candidatures poden presentar-se fins el pròxim divendres 18 de maig.
27/04/18
Programes Socials
Sortida programes socioeducatius
Apropem la Universitat a 400 joves del Vallès
Durant el mes de maig diversos alumnes de les escoles i instituts on col·laboren els programes socioeducatius de la FAS visitaran la UAB. Aquesta sortida vol oferir una visió positiva i motivadora envers l'aprenentatge i és per això que els infants faran activitats vinculades a les facultats i centres de recerca de la universitat.
23/04/18
Programes Socials
STEAM 4U jornada
Trobada per l’equitat en l’educació científica de les matèries STEAM
La FAS participa en la jornada dedicada a presentar i discutir estratègies per fomentar l’educació científica entre els joves. La trobada, que es va celebrar al CosmoCaixa, va comptar amb la ponència de la directora del CRECIM, la Digna Couso.
17/04/18
Programes Socials
Imatge dels projectes del tercer trimestre de CROMA
La neurociència i les arts visuals al CROMA 2.0
El programa socioeducatiu inicia dos nous projectes amb l’objectiu de despertar l’interès per l’aprenentatge dels infants en ciència i art. En aquesta ocasió, els tallers consten de sis sessions cadascun i hi col·laboren equips de recerca de l’Institut de Neurociències de la UAB, del CRECIM i de Social Inclusion & Disability, a través de la professora Mar Morón.
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats