Sales de treball en grup
La Biblioteca disposa de 12 sales de treball en grup ubicades a les plantes 0 i -1:

  • Planta 0                                                                  Planta -1
  • Sales 1, 4, 5, 6, 9 : 2 usuaris                                    Sales 10, 11, 12 : 5 usuaris
  • Sales 2,3 : 5 usuaris
  • Sala 7 : 7 usuaris
  • Sala 8 : 6 usuaris

En poden fer ús estudiants de 1r i 2n cicle, becaris d'investigació i estudiants de 3r cicle, professors i PAS de la UAB, professors visitants, professors d'altres universitats amb les quals s'estableixi un règim de reciprocitat, membres amics de la UAB i usuaris associats per conveni.

Cada sala disposa d'un ordinador connectat a la xarxa informàtica de la UAB, que té incorporats els programes d'ofimàtica habituals i amb connexió a Internet.

L'horari de les sales és el mateix de la Biblioteca: de dilluns a divendres: de 8:30 a 20:30. Heu de passar pel taulell de préstec per deixar el vostre carnet i us donaran la clau.

Espais de treball individual
La Biblioteca disposa de 16 espais de treball individual, equipats amb ordinador, per a usuaris del Servei de Biblioteques de la UAB. Els podreu trobar a les plantes 0 i -1.

Cabines de treball individual
La Biblioteca disposa de 20 cabines de treball individual a la planta 0, equipades amb connexions elèctriques per treballar amb ordinador portàtil.

Catàleg
Cerca a:

Web mòbil

E-Gestions La biblioteca en un clic Accés des de fora de la UAB als recursos digitals Pregunt@ Servei d'informació de les biblioteques - UAB Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Facebook