Col·lecció Lamote


  A la Biblioteca de Medicina de Bellaterra s'ubica el fons documental Biblioteca d'Antropologia Neurofilosòfica Dr. Lamote de Grignon.

Aquest fons compta amb més de 1500 documents i està especialitzat en neurociència, neurologia pediàtrica i neurologia evolutiva. Contempla un període cronològic que comprèn des de 1930 a 1990 i aplega llibres fonamentalment en castellà i anglès, però també en francès i català.

Físicament la col·lecció es troba situada a les prestatgeries de sota l'escala d'accés al primer pis. Els documents no són de lliure accés. Els haureu de demanar, doncs, al personal bibliotecari. Un cop a les vostres mans els podeu consultar o emportar en préstec (excepte els exclosos) com la resta dels llibres de la Biblioteca.

Catàleg
Cerca a:

Web mòbil

Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Twitter Canal de notícies de la BM Canal de notícies de la BM Pregunt@ Pregunt@ Servei d'Informació de les Biblioteques - UAB Trobador+ Mendeley Institucional Gestor bibliogràfic Harrison Online PubMed Web of Science Scopus CINAHL Complete