Col·lecció general


Àmbit temàtic: Dret, Economia, Polítiques i Sociologia.

Composició:

 • Llibres
  Es tracta d'un fons format per 225.000 monografies que estan ordenades segons la Classificació Decimal Universal (CDU) i la classificació de l'American Economic Association per a les monografies d'àmbit econòmic. A la planta 0  trobareu els llibres més especialitzats, obres de referència i els audiovisuals; i a la planta -2 els manuals, obres de referència, formularis i bibliografia recomanada. També s'hi accedeix a tota la col·lecció digital UAB (amb 32.000 llibres electrònics).
 • Revistes
  Es disposa de 9.000 publicacions periòdiques en paper, que es troben majoritàriament a la planta 0 ordenades alfabèticament per títol. També s'hi accedeix a tota la col·lecció digital UAB (amb 26.000 revistes electròniques).
 • Material audiovisual
  El fons audiovisual és de lliure accés i es troba a la planta 0.
 • Bases de dades
  Hi ha aproximadament 300 títols de bases de dades sobre ciències socials amb accés Internet o local.

Fons específics:

 • Unitat d'Estadístiques: fonts estadístiques de totes les matèries amb publicacions periòdiques i monografies, memòries o informes anuals d'empreses, bancs, caixes i cambres de comerç i bases de dades. Vegeu més informació a la pàgina de la Unitat d'Estadístiques.
 • Biblioteca Econòmica Carandell: fons bibliogràfic especialitzat en temes d'economia i pensament econòmic, sociologia i dret dels segles XVI al XX (i molt especialment en història econòmica dels segles XIX i començament del XX). Trobareu més informació a la pàgina de la Biblioteca Econòmica Carandell.
 • Fons de Reserva, format per:

  • Fons bibliogràfic de matèries diverses, situat a la Sala de Personal Investigador, que comprèn bàsicament obres d'entre els anys 1801 i 1939, i Fons Piquer i Jover especialitzat en protecció de menors i delinqüència juvenil de l'època franquista.
  • Fons bibliogràfic d'interès especial, que majoritàriament inclou documents sobre dret anteriors a 1800 (antiquària), ubicat a la sala Carandell.

Llegats i col·leccions particulars:

Guia d'organització del fons a la Biblioteca de Ciències Socials
Guia de classificació del fons a la Biblioteca de Ciències Socials
Guia de classificació del fons a la Unitat d'Estadístiques
Biblioteca de Ciències Socials
Catàleg
Cerca a:

Web mòbil

Accés des de fora de la UAB als recursos digitals Formació d'usuaris Cursos gratuïts Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Facebook Pregunt@ Servei d'informació de les biblioteques - UAB