Inici > Administració i serveis

 • Un col·lectiu de prop de 1.800 persones, entre funcionaris i personal en règim de contracte laboral, conformen el personal d'administració i serveis (PAS) de la UAB.
  El PAS s'encarrega de donar suport a la Universitat, d'assessorar-la i assistir-la, així com de l'exercici de la gestió i de l'administració en els àmbits necessaris per a la consecució de les finalitats i els objectius universitaris.

 • 23/10/2015 Campanya de vacunació antigripal
  Del 26 d'octubre al 11 de desembre tindrà lloc al Servei Assistencial de Salut la campanya de vacunació contra la grip. La campanya s'adreça a tota la població universitària, especialment a les persones que tinguin un alt risc de patir complicacions relacionades amb la grip. [+]
 • QS 24/11/2015 La UAB, desena del món en el rànquing QS 50 under 50
  El rànquing QS top 50 under 50, la classificació de les 50 millors universitats del món amb menys de 50 anys, situa la UAB com la desena del món i la segona de l'Estat.
  [+]
 • 20/11/2015 Lliurats el premis de l'Associació d'Amics de la UAB i del Consell Social
  Enguany, a la festa anual de l'Associació d'Amics de la UAB, han estat guardonats la Universitat a l'Abast, Fàtima Bosch, Teresa Torns, el Banc dels Aliments, Josep Lluís Bonet i Johan Cruyff. [+]
Banner Webtime
Propietat Intel·lectual

ÀREA MULTIMÈDIA

 • multimedia01multimedia02multimedia03
 • multimedia01multimedia05multimedia06
Els videos de la UAB.

 

Observatori per a la Igualtat de la UAB
 

 

 

2015 Universitat Autònoma de Barcelona