FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Impuls per a que dones africanes puguin estudiar a la UAB
La FAS ha acompanyat a l'estudiant durant la seva estada a la UAB 20.07.2018 Cooperació  -  En el marc de l'acord de col·laboració signat per la Fundación Mujeres por África i la UAB, l'estudiant Sylvia Nana Ohenewah, procedent de Ghana, ha pogut gaudir d'una beca per cursar el Màster en Ciència Política a la UAB durant el curs 2017-2018. La FAS ha coordinat l’acollida de l’estudiant i l’acompanyament durant la seva estada al Campus.
 
Arran de l'acord de col·laboració signat per la presidenta de la Fundación Mujeres por África, María Teresa Fernández de la Vega, i la rectora de la UAB, Margarita Arboix, signat ara fa un any, l'estudiant Sylvia Nana Ohenewah, procedent de Ghana, ha gaudit durant aquest curs d'una beca per cursar el Màster en Ciència Política a la UAB.

Per a la Sylvia Nana, l'estada a l'Autònoma ha estat molt positiva. "Ha estat una experiència molt interessant, i em sento molt agraïda", va dir aquesta estudiant africana el dijous, 19 de juliol, quan la vicerectora Sara Moreno i el director de la Fundació Autònoma Solidària, Jordi Prat, juntament amb l'equip de persones encarregades d'aquesta estada, la van rebre per valorar l'experiència, a l'edifici Rectorat.

El conveni té per objectiu contribuir a millorar el desenvolupament de l’Àfrica amb el disseny i implementació de projectes i programes destinats a potenciar la col·laboració d’ambdues entitats en l’àmbit de la formació i la recerca universitària.

L'acord ha permès que una estudiant africana com Sylvia Nana Ohenewah hagi pogut desenvolupar els estudis de Máster en Ciència Política de la UAB durant el curs 2017-2018. Per al curs vinent, ja està seleccionada la persona que cursarà el màster amb aquesta beca. Es tracta de la nigeriana Martha Ogochukwu Dennis.

La Fundación Mujeres por África impulsa aquestes beques per a dones africanes en altres universitats espanyoles de fa un temps.

La coordinació d’aquesta estada s’ha realitzat des del Vicerectorat d’Alumnat i Ocupabilitat i la Fundació Autònoma Solidària (FAS) ha col·laborat de la iniciativa facilitant la gestió de l’acollida de l’estudiant i proporcionant-li l’acompanyament necessari durant la seva estada.
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats