FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Compte enrere pel Campus Ítaca amb la formació de monitors/es
26.06.2017 Programes Socials  -  L’equip de monitors que dinamitzarà el Campus Ítaca rep dues jornades de formació per tal de treballar la coneixença entre membres de l’equip i la logística bàsica del Campus.

Els monitors/es han assistit a dues jornades de formacions on s’han pogut conèixer i començar a materialitzar com serà el Campus Ítaca. Aquest programa socioeducatiu es desenvolupa al Campus de Bellaterra de la UAB durant els mesos de juny i juliol i té per objectiu donar més oportunitats a adolescents en situació econòmica desfavorable i amb un bon rendiment acadèmic per tal de motivar-los a continuar els seus estudis. Així doncs, el Campus Ítaca engega màquines i es prepara per rebre els 385 joves que participaran en l’edició d’enguany.
 
En total, hi ha 25 monitors i monitores, 16 de les quals s’encarregaran de dinamitzar els grups de joves que participen al Campus, i 7 altres que duran a terme tasques de transport i suport.  Per començar, els monitors han realitzat diverses dinàmiques de confiança i coneixença per tal de començar a crear un bon clima de treball. Després de presentar el funcionament del Campus Ítaca, els participants han rebut una formació sobre sensibilització i gestió lingüística del català a càrrec de la Plataforma per la Llengua.

Després del dinar conjunt a la Plaça Cívica, s’ha realitzat l’última formació on s’han explicat aspectes organitzatius bàsics com la logística del Campus, la coordinació, el transport per dins i fora el campus, la cloenda, espais, etc.

Els monitors del Campus Ítaca que desenvoluparan tasques de tutoria d’un grup han realitzat una segona jornada de formació. Primer, el grup ha participat en activitats esportives i físiques i tallers d’expressió oral i audiovisual. Durant la segona part, els responsables del programa han descrit cada activitat i la seva ubicació, han fet un repàs i s’han resolt dubtes perquè el funcionament estigui totalment clar. 
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats