FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Tanquem el curs amb la veu dels protagonistes
10.05.2017 Voluntariat  -  Per tal de tancar el curs 2016-2017, la FAS organitza un acte de cloenda que se celebrarà el 24 de maig a les 12h al Rectorat. Es farà balanç de les dades més rellevants i es comptarà amb el testimoni de les persones que han participat en les activitats i projectes més novedosos d'aquest curs.

Per tal de fer visible l'acció duta a terme durant el curs, fer-ne balanç i, alhora, donar veu a les persones que hi han participat, la FAS organitza, cada curs, l'acte de cloenda, que se celebrarà enguany el dimecres 24 de maig, de 12h a 14h, a la Sala d'Actes del Rectorat de la UAB.

La trobada servirà per presentar de manera visual i dinàmica els principals resultats del curs. A més, s'escoltarà la veu i experiència de les persones protagonistes que a través d'elles coneixerem alguns dels nous projectes d'aquest curs i d'altres que considerem rellevants.

Programa de l'acte:
-Benvinguda i moderació a càrrec del periodista, director i productor Jordi Llompart
-Paraules del Dr Carlos Sánchez, vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura de la UAB
-Presentació de l'impacte de les activitats del curs amb dades i imatges, a càrrec de Jordi Prat, director de la FAS, exposarà les dades i activitats més rellevants del curs 2016-17
-Exposició de 5 experiències explicades per 10 protagonistes
-Tancament i pica-pica

Les intervencions aniran a càrrec de:
-Óscar Revilla, tècnic de la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat que juntament amb Marga Bueno, estudiant d'Antropologia a la UAB, que explicaran el desenvolupament del Programa Acollida, d'acompanyament a persones refugiades.
-Maite Serrano, directora de l'institut Federica Montseny de Badia del Vallès i Paula Gerrero, estudiant d'Educació i amb beca a la FAS, que donaran a conèixer el programa socioeducatiu Let's Go.
-Roser Viñas, coordinadora del Programa Incorpora de la Fundació Bancària "la Caixa" i Vall Martí, estudiant de la UAB que explicaran la seva experiència i visió del Programa UABImpuls del PIUNE.
-Josep Maria Basart, professor de l'Escola d'Enginyeria i Silvia Puente, professora de la Facultat d'Educació, parlaran sobre la integració del desenvolupament sostenible a l'Escola d'Enginyeria
-Josep Cid, investigador del Departament de Ciència Política i Dret Públic, i Núria Tomás, tècnica especialista de laboratori a la Facultat de Bioiències i mentora del projecte de la Presó a la comunitat, els quals ens acostaran a aquest programa d'acció social i recerca. 

Totes les persones vinculades a la FAS hi estan convidades: voluntaris i voluntàries, estudiants en pràctiques i amb beca, membres de la comunitat UAB, entitats i organismes que fan possible les activitats a través del finançament i tota persona vinculada als programes. Per participar-hi, només cal omplir el formulari d'inscripció.
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats