FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

S'inicia la selecció de monitors i monitores per al Campus Ítaca 2017
05.05.2017 Programes Socials  -  El primer torn del Campus Ítaca començarà enguany el 26 de juny i el segon finalitzarà el 14 de juliol. Durant aquest període, la FAS requereix un total de 16 monitors o monitores que seran referents dels grups de joves i 7 monitors o monitores acompanyants de transport. Les candidatures poden presentar-se fins el pròxim divendres 19 de maig.

El Campus Ítaca és el programa socioeducatiu de la UAB que consisteix en una estada a la universitat durant els mesos de juny i juliol adreçada a noies i nois estudiants de 3r de la ESO amb l'objectiu d'incentivar que continuïn la seva formació una vegada acabin l'etapa obligatòria.

El Campus Ítaca 2017 es desenvolupa en dos torns, el primer començarà el 26 de juny fins el 4 de juliol i el segon del 6 al 14, període durant el qual són necessaris monitors i monitores referents de grup i de transport. És per aquest motiu que la Fundació Autònoma Solidària obre un procés de selecció per incorporar un total de 25 persones.

D'una banda, 18 persones faran de referent d'un grup de 13 a 14 joves durant l'estada al Campus Ítaca i vetllaran pel bon funcionament de les activitats ja programades. D'altra, cal incorporar a l'equip 7 persones que s'encarregaran d'acompanyar aquests joves en els diferents desplaçaments durant la seva estada i en les estones de dinar.

Les persones interessades poden fer arribar el currículum i una carta de motivació a fas.administracio@uab.cat indicant la referència de la plaça que interessi abans del 19 de maig de 2017.
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats