FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Plaça de tècnic del programa UABImpuls: prospecció d’empresa
IMG20170130_ofertafeina 30.01.2017 Discapacitat  -  La FAS busca una persona per al programa per a la inserció laboral de l’alumnat amb discapacitat i altres col·lectius vulnerables. La persona contractada farà la prospecció amb les empreses.

Aquesta oferta està dirigida a graduats o llicenciats en ciències socials, amb experiència prèvia en l’àmbit de la prospecció d’empresa per a col·lectius amb diversitat funcional i risc d’exclusió. Les tasques del tècnic/a seran: coordinar-se amb els diferents serveis interns de la UAB (Treball Campus, PIUNE i d’altres),  crear i mantenir contacte amb les empreses, assessorar-les i proposar possibles candidats que s’adeqüin a la demanda, i executar el pla estratègic de l’àrea. La plaça ofertada és per a una jornada de 25 hores setmanals.

En el  document adjunt s’adjunta l’oferta publicada, amb els requisits i les funcions específiques del càrrec. Totes aquelles persones interessades poden enviar el seu currículum i una carta de motivació a fas.administracio@uab.cat indicant l’assumpte “Plaça UABImpuls”. La data límit és el pròxim 15 de febrer de 2017.
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats