FAS > Actualitat > Notícies

22/06/17
Col·labora
Fes un voluntariat i Mulla't per l'Esclerosi Múltiple
Durant el cap de setmana del 8 i 9 de juliol, pots fer un voluntariat per l’ Esclerosi Múltiple. La Fundació Autònoma Solidària (FAS) i el Servei d'Activitat Física de la UAB (SAF) organitzen un seguit d’accions per a recaptar fons per la campanya “Mulla't per l'Esclerosi Múltiple”. 
20/06/17
Cooperació
Un nou grup d’innovació docent treballarà les competències del pensament crític i compromís ètic
Es posa en marxa a la UAB un grup interdisciplinari d’innovació docent per a la millora del desenvolupament de competències transversals de l’àmbit del pensament crític i el compromís ètic, mitjançant metodologies i sistemes d’avaluació innovadors, en un marc d’Educació per al Desenvolupament Sostenible. 
16/06/17
Voluntariat
Com amb la mentoria sortir de presó pot ser més fàcil
El passat dimarts 30 de maig es va du a terme la darrera formació interna del Programa de Justícia de la FAS, sota el nom l’Experiència d'acompanyament post penitenciari. L’objectiu d’aquesta formació era donar l’oportunitat de conèixer el projecte De la Presó a la Comunitat més de prop centrant-se en la dimensió post penitenciaria a través de les visions de dues de les persones participants.
15/06/17
FAS
La UAB premia els Treballs de Fi de Grau que promouen la transformació social
Es convoquen dos premis per a treballs de fi de grau del curs 2016-2017 que tractin temàtiques entorn la igualtat de gènere i la no discriminació o el desenvolupament sostenible i la justícia global.
15/06/17
FAS
Preinscripcions obertes als mínors de Gènere i Desenvolupament Sostenible
La UAB oferirà el curs vinent una nova edició del Mínor en Estudis de Gènere i del Mínor de Desenvolupament Sostenible i Ciutadania Global, que tenen per objectiu aprofundir en el coneixement i l’anàlisi de fenòmens complexos des d’una perspectiva global i crítica.
15/06/17
Programes Socials
385 joves participen al Campus Ítaca 2017
El programa socioeducatiu Campus Ítaca es desenvolupa al Campus de Bellaterra de la UAB durant els mesos de juny i juliol i té per objectiu donar més oportunitats a adolescents en situació econòmica desfavorable i amb un bon rendiment acadèmic per tal de motivar-los a continuar els seus estudis.

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Filtrar per ...
Paraula clau

© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats