Biblioteques > Serveis > Formació

Formació

Les Biblioteques de la UAB organitzen cursos o sessions de formació per tal que els usuaris de la UAB coneguin i comprenguin les eines i serveis que els ofereixen. Els cursos són gratuïts i poden ser sol·licitats  pels usuaris de la comunitat universitària de la UAB (alumnes de primer, segon i tercer cicle, professors i PAS de la UAB).

Alguns dels cursos als que us podeu apuntar us els detallem més avall però podeu proposar cursos a mida contactant amb la vostra biblioteca.

Consulteu l'oferta completa i realitzeu les inscripcions online aquí.

Vine a conèixer la teva biblioteca
Dirigit als estudiants de primer, aquest curs té com a objectiu presentar la biblioteca, ensenyar el fons documental de les diferents seccions i informar del seu funcionament i dels serveis que ofereix.
Podeu consultar llocs i horaris i fer la inscripció

Trobador+
Curs dedicat a conèixer Trobador+, el portal d’accés als recursos electrònics de les biblioteques de la UAB. Aquesta eina permet buscar i accedir a recursos com bases de dades o revistes electròniques utilitzant una única pantalla de cerca. Localitza els resultats en línia o en paper i enllaça amb el text complet quan està disponible.
Podeu consultar llocs i horaris i fer la inscripció.

Fonts d'informació en una matèria determinada
Us ensenyem a identificar els diferents tipus de fonts d'informació que hi ha a les biblioteques de la UAB d'una matèria determinada i a seleccionar-les adequadament per tal de satisfer les necessitats informatives, així com aconseguir la correcta utilització de les eines documentals per a treure'n el màxim profit.

També podeu proposar cursos a mida contactant directament amb la vostra Biblioteca o omplint aquest formulari.

 

 

 

2017 Universitat Autònoma de Barcelona