Biblioteques > Serveis > Obtenció de documents

Préstec interbibliotecari

Comunitat UAB

El servei de Préstec interbibliotecari us permet demanar documents originals o reproduccions de documents que es troben fora de les biblioteques de la UAB.

Per utilizar-lo us heu de registrar a la seva web (http://www.uab.cat/biblioteques/prestec-interbibliotecari/)  i des d’allà podreu enviar les peticions, consultar-ne l'estat, fer reclamacions i rebre avisos.

Aquest servei està sotmès a unes tarifes aprovades pel Consell Social de la UAB.

Per a més información vegeu les preguntes més freqüents.

Recordeu que els documents de les biblioteques de la UB, UPC, UPF, UdL, UdG, BC, URV, UOC i BC els heu de demanar vosaltres mateixos a través del catàleg col·lectiu (CCUC). Més informació.

Usuaris externs

Si no sou membres de la comunitat universitària de la UAB i esteu interessats en algun document de la UAB, us heu de dirigir al servei de préstec interbibliotecari de la vostra biblioteca i ells tramitaran la petició.

Accés al servei de préstec interbibliotecari: http://www.uab.cat/biblioteques/prestec-interbibliotecari/

Per a més información vegeu les preguntes més freqüents


Reproducció de documents que es troben a les biblioteques de la UAB

Disposeu de màquines d'autoservei a totes les biblioteques. Funcionen amb monedes o amb targetes prepagament que podeu adquirir a la mateixa biblioteca.

Podeu demanar l’escaneig de documents que no es trobin en format digital omplint un formulari electrònic amb les dades del document i després recuperar-los directament del servidor.

El cost del servei va a càrrec d'un centre de cost o projecte i està restringit a membres de la UAB amb autorització per a aquest tipus de despesa. També cal que disposeu d'adreça de correu electrònic i NIU.

 

 

 

2017 Universitat Autònoma de Barcelona