Tesis doctorals


Podeu consultar els següents dipòsits digitals per trobar tesis digitals a text complet:

 • DDD (Dipòsit Digital de la UAB): tesis doctorals llegides a la UAB.
   
 • TDX (Tesis Doctorals en Xarxa): tesis doctorals a text complet en format digital llegides principalment a les universitats catalanes però també a altres comunitats autònomes. Podeu fer consultes per autor, títol i director de la tesi, universitat, matèria i data de defensa. És un projecte desenvolupat pel Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (CBUC) i el Centre de Supercomputació de Catalunya (CESCA).
 • TESEO: sistema de gestió de les tesis de les universitats espanyoles que en permet fer el seguiment. Els propis autors decideixen si el text complet està accesible en obert o no.
 • Dialnet: tesis doctorals de les prop de 40 universitats espanyoles (incloses les de TDX). Permet la cerca per autor, títol i àrea de coneixement. Inclou la descripció i l'accés al text complet.
 • DartEurope: portal de tesis d'àmbit europeu, participat per institucions educatives i de recerca de 27 països europeus.

Us recomanem la consulta de la base de dades d'abast mundial Proquest Dissertation and theses, amb tesis a text complet.Cercar Tesis al catàleg

Al catàleg de la UAB, a la cerca avançada podeu fer cerques per paraula clau, combinant els termes en el camp paraula clau per autor, matèria o títol que us interessa,  tot afegint tesi doctoral, o bé seleccionant Tesi, TFC, PFC al limitador de tipus de material.

Per exemple, si volem cercar les Tesis dirigides pel professor Francisco Rico:


Per a més informació d'on trobar tesis doctorals consulteu la guia Com trobar... tesis doctorals, editada pel Servei de Biblioteques de la UAB.

Consulteu tambéRecomanacions per elaborar Tesis Doctorals.

Catàleg
Cerca a:

Web mòbil

 Propietat intel·lectual i accés obert                     Servei d'informació de les biblioteques - UAB