A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual
 LA FACULTAT    UNITATS DOCENTS    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIË ACAD╚MICA    RECERCA  
 Facultat de Medicina  Unitat docent parc de salut mar 
Unitat Docent del Parc de Salut Mar

La Unitat Docent Parc de Salut Mar (UDPSM) està ubicada a l'edifici de l'Hospital del Mar, al barri barceloní de la Barceloneta. Aquest barri està situat al front marítim de Barcelona,  al costat del Port Olímpic i tota la seva àrea d'oci.

Resoluciˇ provisional de la convocat˛ria de places de professor associat mŔdic de FisioterÓpia, curs 2017-2018
[Unitat Docent Hospital del Mar
Resolució provisional de la convocatòria de 11 places de professor associat de Fisioteràpia, Departament de Medicina, UDPSM, per al curs 2017-2018.

Consulteu a l'enllaç.
Veure més
Resoluciˇ d'admesos a la convocat˛ria de concurs de dues places de professor associat mŔdic d'Obstetricia i Ginecologia, curs 2017-2018
[Unitat Docent Hospital del Mar
La comissió avaluadora del Departament de Pediatria, Obstetricia i Ginecologia i Medicina Preventiva i Salut Pública,a resolt els admesos de la convocatòria a concurs intern de dues places de professor associat mèdic per el Departament de Pediatria, Obstetricia i Ginecologia i Medicina Preventiva i Salut Pública de la Universidad Autònoma de Barcelona.

  Veure més
Eleccions al deganat de la Facultat
[Facultat de Medicina

Resultat de les eleccions celebrades ahir 20 de juny en Junta de Facultat Extraordinària. Publicació de la "PROCLAMACIÓ PROVISIONAL"

Veure més
Demana un certificat electr˛nic en lÝnia
[Facultat de Medicina

Ja pots demanar un certificat acadèmic personal electrònic en línia mitjançant l'enllaç que trobaràs a l'apartat de Secretaria virtual.

Veure més
1¬ Ediciˇ MÓster Oficial de FisioterÓpia Aplicada a l’Esport i la Activitat FÝsica
[Facultat de Medicina] La UAB i la Fundació Escola Doctor Robert presenten la primera Edició del Màster Oficial de Fisioteràpia aplicada a l’Esport i l’Activitat Física. La durada és d’un curs acadèmic (60 crèdits) i consta de classes de teòrico-pràctiques, pràctiques externes en centres esportius, centres hospitalaris i classes en aula de dissecció. Aquest màster compta amb la col·laboració i suport de la Secretaria General de l’ Esport de la Generalitat de Catalunya. Veure més
Inici Mapa del Web Contactar Sobre el Web
2017 Universitat Aut˛noma de Barcelona