A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet i campus virtual Intranet Intranet i campus virtual Campus Virtual
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIË ACAD╚MICA    RECERCA  
 Facultat de Traducciˇ i d'Interpretaciˇ  Recerca  EmŔrits 2012 
 Franšoise Lenoir 
Nicole Martinez
Karen Metcalfe
Natalia NovosÝlsov
Franšoise Lenoir
Franšoise Lenoir

Va nŔixer a Franša el 1952.

Es llicenciÓ en Lletres Modernes i Filologia Espanyola la UniversitÚ de Caen (Franša) el 1973. PassÓ les oposicions a professora d'Institut i comenšÓ la seva carrera docent el 1975 com a professora titular de Lletres Modernes.

El 1977 decidÝ abandonar la seva carrera a Franša i s'instalĚlÓ a Barcelona, on ensenyÓ durant un any a les Escoles Franceses, i entrÓ a l'EUTI a principi del 1980. ParalĚlelament,iniciÓ la convalidaciˇ dels seus estudis francesos, tornÓ a passar oposicions, a Titular d'Escola UniversitÓria aquesta vegada, i es doctorÓ en Filologia RomÓnica per la Universitat de Barcelona.

Com a docent, va impartir classes de Llengua per a Traductors, Traducciˇ Inversa CatalÓ-FrancŔs, Seminari de Cultura i Civilitzaciˇ francesa i Literatura Francesa. Va coordinar i supervisar les traduccions d'un grup destudiants pel Gran Teatre del Liceu en el marc del programa d'"Ďpera Oberta".

La seva activitat investigadora es va centrar en la literatura francesa, formant part des de l'inici del GRIM (Grup de Recerca de l'Imaginari i de MitocrÝtica).

Va realitzar tasques de gestiˇ en diverses Ŕpoques, com a cap d'estudis de l'EUTI, coordinadora de titulaciˇ i vicedegana d'estudis de la FTI, i va coordinar un programa de doble titulaciˇ amb la Universitat de PerpinyÓ.

 

CurrÝculum
Bibliografia
Inici Mapa web Webmaster FTI
2014 Universitat Aut˛noma de Barcelona