A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet i campus virtual Intranet Intranet i campus virtual Campus Virtual
 LA FACULTAT    FUTURS ESTUDIANTS    ESTUDIS    INFORMACIÓ ACADÈMICA    MOBILITAT I INTERCANVI    RECERCA  
 Inici  Mobilitat i intercanvi    si has estat seleccionat  Passos a seguir 
Introducció -
Informació general
 Passos a seguir 

PASSOS A SEGUIR:

Per estar informat de les novetats i les dates importants:


TRÀMITS ADMINISTRATIUS:

Recordeu que, un cop seleccionats per a un programa d'intercanvi, heu d'ACCEPTAR O RENUNCIAR A LA PLAÇA ATORGADA a través de http://sia.uab.cat. No acceptar o renunciar en el termini establert pot suposar l'impediment de participar en programes d'intercanvi en posteriors cursos acadèmics.

D'altra banda, heu d'informar-vos al més aviat possible dels tràmits a realitzar amb la universitat de destinació per a finalitzar els tràmits d'admissió (terminis, documentació a enviar). Trobareu aquesta informació al lloc web de la universitat de destinació, normalment a l'apartat destinat als estudiants de internacionals o de programes d'intercanvi. També podeu contactar-hi per correu electrònic.

Als següents enllaços trobareu el circuit a seguir per cada un dels programes d'intercanvi:ACORD ACADÈMIC:

L’acord d’estudis (Learning Agreement per Erasmus i Programa Propi, Acuerdo Académico per Sicue) és el document en el qual el coordinador/a i l’alumne/a acorden les assignatures que es cursaran a la universitat de destinació i la seva equiparació amb les assignatures matriculades a la UAB.

Això implica un compromís per a les dues parts que el signen: l’alumne es compromet a cursar unes determinades assignatures a la universitat de destinació i, per la seva banda, el coordinador/a s’obliga a equiparar-les per unes determinades assignatures de la UAB.


L’estudiant, prèviament, haurà de cercar tota la informació relativa a les assignatures que cursarà a la universitat de destinació: CODI, NOM, CRÈDITS I CONTINGUTS. Posteriorment, l’estudiant haurà de: Introduir la proposta d’acord d’estudis a un aplicatiu al qual s’accedeix des del web d’intranet UAB Imprimir- la. Signar-la. Fer-la signar pel seu coordinador. Lliurar-la a la gestió acadèmica.

És imprescindible mantenir una reunió amb el coordinador d’intercanvi abans de marxar per tal de pactar les assignatures troncals, obligatòries, optatives i/o de lliure elecció de la UAB que es cursaran a l’estranger i les assignatures equivalents a la universitat de destí.

Seguidament us adjuntem les instruccions corresponents:


Canvis a l'acord d'estudis i / o a la matrícula:

Descarregueu el formulari de nou acord d'estudis i /o modificació de matrícula. Quan el navegador us demani si voleu obrir o desar el document, seleccioneu desar, seguidament heu d'omplir el document amb la nova proposta. Si la nova taula d'equiparació implica canvis a la matrícula s’haurà d’omplir també l’apartat B del document. Seguidament haureu de desar el document i enviar-lo com a document adjunt per correu electrònic al vostre coordinador d’intercanvi.

Si el vostre coordinador hi dona el vistiplau, la Gestió Acadèmica realitzarà les modificacions adients a la Taula d’equiparació i / o a la matrícula (si escau). Tingueu en compte que la modificació de la matrícula implicarà un cobrament en cas que s’ampliï el número de crèdits matriculats

Terminis:
Assignatures de primer semestre: fins al 30 d'octubre.
Assignatures anuals i de segon semestre: fins al 30 de març.

 Trámites legales para extranjeros

 

 Recomanacions de viatge  International Welcome Point  Relacions Internacionals

 

 Cursos UAB Idiomes

 

 Ajuts, Beques i Convocatòries.
UAB Cercador

 

CONTACTA

Oficines d'Intercanvis
+34 93 581 49 52

Enviar correu

 

Mapa del Web Inici Contactar
2014 Universitat Autònoma de Barcelona