Inici > Futurs estudiants > Orientació universitària > Visita l'autònoma > Visites al campus

Orientació universitària


Organitzem nombroses activitats d'orientació universitària per als estudiants de secundària de tot Catalunya amb la voluntat d'apropar-los el món universitari i d'orientar-los en la tria dels seus estudis. Podeu escollir entre activitats que impliquen venir al campus o bé demanar la visita d'un professor/a al vostre centre de secundària o ajuntament.
 Visita l'Autònoma 
L'Autònoma et visita
Jornades de portes obertes
Dia de la família

Adreçades a: estudiants de secundària i de cicles formatius.
Objectius: entrar en contacte directe amb la realitat de la UAB a través de visites, generals o especialitzades, al campus de Bellaterra per tal de conèixer els diferents estudis, serveis i instal·lacions.

· Visita general per a secundària: es tracta de visitar el campus, en general, i veure el funcionament d'una facultat. Les visites es realitzen durant el curs acadèmic. Grups mínims de 20 alumnes.

· Visites específiques per batxillerat: es tracta de visitar facultats segons els àmbits de coneixement. Per veure el detall de les activitats cliqueu aquí - (Document PDF - 0,17 MB)

Inscripció: cal enviar la butlleta de sol·licitud per correu electrònic i esperar a rebre'n la confirmació.

No es realitzaran visites al campus del 4 al 6 de febrer de 2014, per la realització de les Jornades de Portes Obertes; ni del 10 al 17 de març de 2014, degut a la celebració del Saló de l'Ensenyament.
 

Butlleta de sol·licitud

 

 

 

2014 Universitat Autònoma de Barcelona