A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet i campus virtual Intranet Intranet i campus virtual Campus Virtual
 LA FACULTAT    FUTURS ESTUDIANTS    ESTUDIS    INFORMACIÓ ACADÈMICA    MOBILITAT I INTERCANVI    RECERCA  
 Inici  Mobilitat i intercanvi    erasmus pràctiques 
Condicions generals
Informació sobre la convocatòria
Sol·licituds
 Resolució i documentació curs 2013/14 
Resolució i documentació curs 2012/13
Persones amb necessitats especials

RESOLUCIONS DE LA CONVOCATÒRIA 2013-2014

  • En data 14 de febrer de 2014 es publica el llistat de places concedides en tercera convocatòria per al curs 2013/14. Es publica també la llista d'espera i s'indica a totes les persones en aquesta llista la necessitat de confirmar la seva estada abans de l'1 d'abril. Trobareu el llistat i totes les instruccions al final d'aquesta pàgina.
  • En data 14 d'octubre de 2013 es publica el llistat de places concedides en segona convocatòria per al curs 2013/14. Trobareu el llistat al final d'aquesta pàgina.
  • En data 26 de juliol de 2013 es publica el llistat de places concedides en primera convocatòria per al curs 2013/14. Trobareu el llistat al final d'aquesta pàgina.

INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE LES RESOLUCIONS

Les sol·licituds acceptades sense matrícula requereixen que l'alumne es matriculi per a confirmar l'acecptació de la plaça. Les que tenen alguna observació, cal corregir la. En ambdós casos poseu-vos en contacte amb l'ARI a erasmus.practiques@uab.cat un cop matriculats o per a corregir les observacions indicades.
 
Les sol·licituds excloses i denegades són per a la convocatòria per la qual s'ha presentat la sol·licitud. Per a presentar-se a les properes convocatòries del mateix curs acadèmic caldrà tornar a lliurar la documentació de sol·licitud dins els terminis establerts.

La denegació/exclusió dins d'una convocatòria no implica no poder realitzar l'estada, de manera que els estudiants que realitzin l'estada hauran de tramitar la documentació de la mateixa manera que les persones amb beca concedida, però s'indicarà que no disposen de beca. Poseu-vos en contacte amb l'ARI per a indicar que fareu l'estada.

Només es pot participar dins l'Erasmus Pràctiques un cop a la vida. La participació al programa sense beca també implica no poder-hi participar en el futur.

Després de la 3a convocatòria es confeccionarà una llista d'espera amb totes les sol·licituds denegades a les tres convocatòries, i s'assignaran les beques que vagin quedant disponibles per ordre de nota.
 
 
DOCUMENTACIÓ

Trobareu a continuació el dossier amb la informació i la documentació que caldrà lliurar per a rebre l'ajut. Es tracta d'un document de lectura obligatòria per a tots els participants en el programa.

 
3a Resolució i llista d'espera Erasmus Pràctiques 2013-14: 21 febrer 2014 (modificació) (pdf: 0,2 MB)
2a Resolució Erasmus Pràctiques 2013-14: 14 octubre 2013 (pdf: 0,2 MB)
1a Resolució Erasmus Pràctiques 2013-14: 26 juliol 2013 (pdf: 0,2 MB)
Dossier informatiu i documentació Erasmus Pràctiques 2013-14 (pdf: 1,3 MB)
 Trámites legales para extranjeros

 

 Recomanacions de viatge  International Welcome Point  Relacions Internacionals

 

 Cursos UAB Idiomes

 

 Ajuts, Beques i Convocatòries.
UAB Cercador

 

CONTACTA

Oficines d'Intercanvis
+34 93 581 49 52

Enviar correu

 

Mapa del Web Inici Contactar
2014 Universitat Autònoma de Barcelona