Jornades Música i religió Música i religió a les IV Jornades pel diàleg interreligiós i l'art sagrat

Els propers 24 i 27 de febrer se celebraran a la Sala de Graus de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB les IV Jornades pel diàleg interreligiós i l'art sagrat, que aquesta vegada porten per títol "Música i religió". Una segona part d'aquestes jornades tindrà lloc el proper mes d'abril.

[+]
Premi GAC Joan M. Minguet Joan Maria Minguet, premi GAC 2015

El professor del departament d'Art i Musicologia, Joan M. Minguet, expert en art contemporani i en història del cinema i, des de 2010 president de l'Associació Catalana de Crítics d'Art (ACCA-AICA Catalonia), ha rebut un premi GAC 2015, atorgat pels galeristes d'art catalans. 

[+]
Presentació web fons Liceu Presentació de la web del Fons Històric de la Societat del Gran Teatre del Liceu Dimecres 28 de gener a les 19 h es presenta a la Sala d’assaig del Cor del Gran Teatre del Liceu la Web confeccionada per la Biblioteca d’Humanitats de la UAB, per a poder consultar el fons històric de la Societat del Gran Teatre del Liceu, en procés de digitalització i catalogació. [+]
Imatge Enciclopedia del Románico Cataluña Conveni de col·laboració entre la UAB, la Fundación Santa María la Real-Centro de Estudios del Románico i el Museu Nacional d’Art de Catalunya.

Recentment s’ha signat un  conveni de col·laboració entre la UAB, la Fundación Santa María la Real-Centro de Estudios del Románico i el Museu Nacional d’Art de Catalunya per la realització de treballs de traducció i publicació de l’Enciclopedia del Románico en Cataluña. 

[+]
Master Musicologia Simposi dels alumnes del Màster de Musicologia Històrica

Amb el títol “Models de recerca de la monodia medieval i del Renaixement”, els alumnes del Màster de Musicologia Històrica han organitzat un simposi que ha tingut lloc els dies 15 i 22 de gener a la sala d’actes de la Facultat de Filosofia i Lletres. 

[+]

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament d'Art i de Musicologia
Edifici B Facultat de Filosofia i Lletres
08193 Bellaterra (Barcelona)
TEL +34 93 581 13 70
FAX +34 93 581 20 01

d.artarrobauab.cat

 

 

 

 

2015 Universitat Autònoma de Barcelona