Simposi internacional "La mirada europea a América, a partir de 1914: museos, colecciones e investigaciones" Simposi organitzat pel Grup d'Estudis Precolombins (GEP) del Departament d'Arti i Musicologia i amb la col·laboració de la Union Academica Internacional (UAI) i el Museu de Cultures del Món de Barcelona (MCMB) es celebrarà al Museu de les Cultures del Món els dies 25, 26 i 27 de novembre de 2015. [+]
Conferència Judit Verdaguer sobre la tècnica de l'strappo

El proper dimecres 11 de novembre Judit Verdaguer, conservadora del Museu Episcopal de Vic, impartirà la conferència l'arrencament de les pintures murals amb la tècnica de l'strappo. 

[+]
Simposi internacional Viri Antiqui

De l’1 al 3 de desembre es celebrarà el simposi internacional VIRI ANTIQUI, una iniciativa promoguda des del Departament d’Art i de Musicologia amb el suport del Museu d’Arqueologia de Catalunya.

[+]
Seminari del Prof. Athanasios Semoglou

El proper divendres 20 de novembre el Prof. Athanasios Semoglou (Aristotle Univerity of Thessaloniki) impartirà un seminari en el marc del Màster d’Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic. 

[+]
Seminari del Prof. Daniel Duran i Duelt

El proper divendres 27 de novembre el Prof. Daniel Duran i Duelt, investigador del SGR- CAIMM (La Corona catalanoaragonesa, l’Islam i el món mediterrani, 2014 SGR 1559- Institució Milà i Fontanals-CSIC),  impartirà un seminari en el marc del Màster d’Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic. 

[+]

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament d'Art i de Musicologia
Edifici B Facultat de Filosofia i Lletres
08193 Bellaterra (Barcelona)
TEL +34 93 581 13 70
FAX +34 93 581 20 01

d.artarrobauab.cat

 

 

 

 

2015 Universitat Autònoma de Barcelona