Catedral de Santiago I Col·loqui El camí de Santiago i el romànic

El proper 29 d'abril tindrà lloc el I Coloquio sobre el Camino de Santiago y el Románico, amb una jornada titulada: "La Catedral de Santiago de Compostela y Francia (1075-1122): Intercambio, Memoria y Confluencia Artística". Aquest coloqui ha estat organitzat per la Xunta de Galicia i la Universitat Autònoma de Barcelona, i coordinat per Manuel Castiñeiras (Magistri Cataloniae) i Térence de Monredon.

[+]
Jornada Pórtico de la Gloria I Jornada d'estudis Magistri Cataloniae: El Pòrtic de la Glòria en el context europeu i mediterrani

El proper 17 d'abril tindrà lloc la I Jornada d'Estudis Magistri Cataloniae, titulada: "El Pòrtic de la Glòria en el context hispànic, europeu i mediterrani". Aquest coloqui ha estat organitzat pel projecte Magistri Cataloniae i la Universitat Autònoma de Barcelona, i coordinat per Carles Sánchez Márquez (UAB Magistri Cataloniae- investigador Andrew W. Mellon Programa Catedral de Santiago).
Data i lloc: Divendres, 17 d'abril de 2015. De 9,30 h a 14,00h  h. Sala de Graus. Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB.

[+]
Jornades Música i religió Música i religió a les IV Jornades pel diàleg interreligiós i l'art sagrat

Els propers 24 i 27 de febrer se celebraran a la Sala de Graus de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB les IV Jornades pel diàleg interreligiós i l'art sagrat, que aquesta vegada porten per títol "Música i religió". Una segona part d'aquestes jornades tindrà lloc el proper mes d'abril.

[+]
Premi GAC Joan M. Minguet Joan Maria Minguet, premi GAC 2015

El professor del departament d'Art i Musicologia, Joan M. Minguet, expert en art contemporani i en història del cinema i, des de 2010 president de l'Associació Catalana de Crítics d'Art (ACCA-AICA Catalonia), ha rebut un premi GAC 2015, atorgat pels galeristes d'art catalans. 

[+]
Presentació web fons Liceu Presentació de la web del Fons Històric de la Societat del Gran Teatre del Liceu Dimecres 28 de gener a les 19 h es presenta a la Sala d’assaig del Cor del Gran Teatre del Liceu la Web confeccionada per la Biblioteca d’Humanitats de la UAB, per a poder consultar el fons històric de la Societat del Gran Teatre del Liceu, en procés de digitalització i catalogació. [+]

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament d'Art i de Musicologia
Edifici B Facultat de Filosofia i Lletres
08193 Bellaterra (Barcelona)
TEL +34 93 581 13 70
FAX +34 93 581 20 01

d.artarrobauab.cat

 

 

 

 

2015 Universitat Autònoma de Barcelona