Taula rodona Sixena Divendres 16 de desembre tindrà lloc, a l'Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres, una taula rodona sobre la controvertida qüestió del patrimoni de Sixena, organitzada des del Departament d'Art i Musicologia de la UAB, oberta a tothom. [+]
Presentació del segon volum de la revista "Dante e l'arte" L?acte vol presentar el contingut del segón volum de la revista ?Dante e l?arte?, codirigida per Rossend Arqués i Eduard Vilella, el contingut del qual són estudis sobre la música en l?obra de Dante i la recepció de l?obra de Dante en la música simfònica [+]
Conferència de Lorenzo Carletti

El proper 4 de novembre el Dr. Lorenzo Carletti (Opera Primaziale Pisana) impartirà la conferència “La piazza del Duomo di Pisa tra storia, restauro e immaginario collettivo” en el marc del Màster Universitari en Anàlisi i Gestió del Patrimoni del Departament d'Art i de Musicologia.

[+]
Conferència de Ludovido Geymonat

El proper 25 de novembre el Dr. Ludovico Geymonat (University of Notre-Dame, Estats Units) impartirà la conferència “A Sculpted Nativity Cycle for San Marco, Venice”, en el marc del Màster Universitari en Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic.

[+]
I Seminari de Música Històrica i Patrimoni Del text al so

El proper divendres 14 d'octubre d'11 a 13:30 tindrà lloc la celebració del I Seminari de Música Històrica i Patrimoni Del text al so, vinculat al III Cicle de Música Històrica i Patrimoni de Barcelona Ars Longa.

[+]

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament d'Art i de Musicologia
Edifici B Facultat de Filosofia i Lletres
08193 Bellaterra (Barcelona)
TEL +34 93 581 13 70
FAX +34 93 581 20 01

d.artarrobauab.cat

 

 

 

 

2016 Universitat Autònoma de Barcelona