Presentació web fons Liceu Presentació de la web del Fons Històric de la Societat del Gran Teatre del Liceu Dimecres 28 de gener a les 19 h es presenta a la Sala d’assaig del Cor del Gran Teatre del Liceu la Web confeccionada per la Biblioteca d’Humanitats de la UAB, per a poder consultar el fons històric de la Societat del Gran Teatre del Liceu, en procés de digitalització i catalogació. [+]
Imatge Enciclopedia del Románico Cataluña Conveni de col·laboració entre la UAB, la Fundación Santa María la Real-Centro de Estudios del Románico i el Museu Nacional d’Art de Catalunya.

Recentment s’ha signat un  conveni de col·laboració entre la UAB, la Fundación Santa María la Real-Centro de Estudios del Románico i el Museu Nacional d’Art de Catalunya per la realització de treballs de traducció i publicació de l’Enciclopedia del Románico en Cataluña. 

[+]
Master Musicologia Simposi dels alumnes del Màster de Musicologia Històrica

Amb el títol “Models de recerca de la monodia medieval i del Renaixement”, els alumnes del Màster de Musicologia Històrica han organitzat un simposi que ha tingut lloc els dies 15 i 22 de gener a la sala d’actes de la Facultat de Filosofia i Lletres. 

[+]
Projecte Miquel Pongiluppi Projecte Miquel Pongiluppi. Escola Municipal de Música i Dansa Miquel Pongiluppi d’El Papiol

Presentació del projecte Miquel Pongiluppi a l' Escola de Música del Papiol. 

[+]
Mestres catalans antics Presentació a Canet de la col·lecció Mestres Catalans Antics

Presentació de la col·lecció Mestres Catalans Antics dirigida per Josep Maria Gregori i Cifré i Bernat Cabré i Cercós, professors del Departament d’Art i Musicologia de la UAB.

[+]

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament d'Art i de Musicologia
Edifici B Facultat de Filosofia i Lletres
08193 Bellaterra (Barcelona)
TEL +34 93 581 13 70
FAX +34 93 581 20 01

d.artarrobauab.cat

 

 

 

 

2015 Universitat Autònoma de Barcelona