Coneix el centre

Inici del segon mòdul dels cursos d'anglès

Inici del segon mòdul

Més de 20 anys oferint cursos impartits per un professorat amb una àmplia experiència i especialitzat en el públic adult.

28/01/2021

A la segona setmana de febrer s'iniciarà el segon mòdul dels cursos d'anglès general i conversa en anglès. Ambdós cursos es continuaran realitzant en modalitat telepresencial, encara que sempre que la situació ho permeti i es garanteixi la seguretat, s'intentarà tornar a les aules al més aviat possible.

En aquest nou quadrimestre es seguirà mantenint la mateixa dinàmica dels cursos anteriors, fent les classes des d'un enfocament comunicatiu i pràctic per fomentar l'aprenentatge i la participació dels alumnes. En el cas del curs de conversa en anglès, també es seguirà el mateix pla metodològic i es continuaran fent activitats dissenyades per utilitzar l'anglès per debatre i parlar sobre diferents temes d'interès general, amb l'objectiu de millorar l'expressió i comprensió oral.

Durant més de 20 anys, UAB Idiomes Barcelona ofereix cursos impartits per un professorat amb una àmplia experiència i especialitzat en públic adult, garantint als nostres alumnes una docència de qualitat.

Si desitges matricular-te en algun dels nostres cursos, pots fer clic al botó verd per reservar una prova de nivell gratuïta i sense compromís.


Prova de nivell

 

 

 

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies