Coneix el centre

Cursos d'idiomes per al personal acadèmic de la UAB

Imatge Cursos Estiu PDI 2022

Si ets personal acadèmic de la UAB consulta els cursos d’idiomes que tens disponibles. Matrícula oberta.

11/05/2022

El Servei de Llengües – UAB Idiomes Campus ofereix al personal acadèmic de la UAB  cursos gratuïts i específics per al professorat que vulgui millorar el seu anglès:

Presenting Research (edició estiu): curs orientat a donar consells al PDI sobre diferents tipus de presentacions de la recerca i mostrar-los exemples de presentacions que poden analitzar per identificar tècniques de presentació amb èxit. Inici: 4 de juliol

English Pronunciation for Teachers (edició estiu): curs per millorar aspectes de pronunciació i prosòdia en anglès. Inici: 4 de juliol

Redactar la Tesi en Anglès (edició estiu): curs d’acompanyament a la redacció de la tesi en anglès (Ciències Socials i Jurídiques, Arts i Humanitats Ciències, Ciències de la Salut i Enginyeries). Inici: 4 de juliol.

Si esteu interessats a fer una prova de nivell per accedir a un curs d’UAB Idiomes Campus, si us plau, reserveu hora per fer una videoconferència mitjançant Teams.

La sol·licitud de matrícula es farà a través d’aquest formulari.

Si teniu dubtes o preguntes, podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic a l’adreça s.llengues.info@uab.cat o per telèfon al número 93 581 13 25.

 

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies