Coneix el centre

Comunicat i pla d'actuació de novembre

Comunicat i pla d'actuació d'octubre

L'Administració del centre només estarà oberta en línia per seguir oferint el servei d'atenció al públic i resoldre dubtes o gestionar tràmits

14/10/2020

Atesa l'evolució dels indicadors de la pandèmia en els darrers dies, el passat 28 d'octubre, el Govern de la Generalitat i les 12 universitats catalanes van acordar que es faria en format no presencial tota la docència que es pogués realitzar en aquest format. Així doncs, Margarita Arboix, rectora en funcions d'UAB, ha comunicat que la docència presencial passarà a ser en línia durant tot el mes de novembre, amb l'objectiu de limitar la mobilitat de l'alumnat, i així poder contribuir a contenir l'índex de contagi per la COVID-19 a Catalunya.

UAB Idiomes Barcelona s'ha adherit a aquest nou acord amb l'objectiu de minimitzar les conseqüències per als alumnes i que aquests puguin continuar amb l'aprenentatge del curs de manera regular durant el pròxim mes. Aquestes mesures afecten a tots els cursos que s'estiguin realitzant en la modalitat presencial, on la docència passarà a impartir-se en línia amb els professors habituals, els quals estan formats per experts del nostre centre en eines d'ensenyament a distància.

Cal recordar que l'Administració del centre estarà oberta en línia per seguir oferint el servei d'atenció al públic i resoldre dubtes o gestionar tràmits, a través del correu info.idiomes@uab.cat i del telèfon 93 433 50 60 en l'horari de dilluns a dijous de 9 a 18 h i divendres de 9 a 15 h.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies