Sol·licita l'admissió al programa: Inscriu-te!

El procés d'admissió serveix per a comprovar que tots els alumnes compleixen els requisits del programa i garantir un ambient de treball òptim. Per a sol·licitar l'admissió, has d'inscriure't: pots fer-ho online o presencialment i en els dos casos hauràs d'aportar la documentació requerida.

En el cas que quedin places lliures un cop superada la data final d'inscripció, la coordinació pot ampliar-la.

Import:

30,21 €  (taxa d'inscripció fixa, no reemborsable i no inclosa en el preu del programa).

Si tries pagament per TPV (targeta) has de completar el pagament en el moment de la inscripció, dins l'aplicació.

Inscripció online o presencial

Sol·licita l'admissió de manera online o presencialment.


Inscripció online:

Molt important: abans de fer la teva inscripció a l'aplicatiu, has de llegir amb atenció la informació que trobaràs en aquesta pàgina per tenir preparada la documentació requerida i confirmar que compleixes amb els requisits d'accés i que el proceo d'inscripció està obert.

L'aplicatiu et demanarà que especifiquis els codis d'estudi i edició del programa al qual et vols inscriure. Les dades d'aquest programa són: Estudi: 2973 i Edició: 11

Per inscriure't necessites un NIU (número d'identificació universitària de la UAB). Tria l'opció que correspongui al teu cas:

Si tens cap dubte, consulta el tutorial que apareix al final d'aquesta pàgina.


Inscripció presencial:

Pots venir de dilluns a dijous de 10h a 14h i de 15h a 16h, i divendres de 10h a 14h, a la Unitat d’Atenció a l’Usuari de l’Escola de Postgrau (Edifici U, Campus de la UAB).


Tutorial d'inscripció online:


Tutorial per a l'obtenció del NIU:

 

Dates d'inscripció

del 20/02/2022 al 07/09/2022

Documentació requerida

- Títol de grau universitari o equiparable
- Expedient acadèmic
- DNI, NIE o TIE (escanejat per les dues cares) o passaport vigent

 

- Carta de motivació indicant si l'alumne disposa d'algun projecte de treball per a la realització de les pràctiques, les àrees d'interès o necessitats de formació en cooperació i també possibilitats i projectes de treball en països del tròpic o subtròpic

Requisits d'accés

Llicenciats en Medicina, Biologia, Farmàcia, Veterinària i altres ciències de la salut i la vida i diplomats en Infermeria i altres àrees sanitàries i titulats amb grau en Biomedicina i altres àrees de la salut i la vida.
Les sol.licituds d'estudiants que no tinguin aquest perfil professional, s'estudiaran des de la coordinació la seva admissió.

Criteris de selecció

Tenir la titulació (Llicenciatura o diplomatura) en alguna de les àrees definides en el perfil de l'estudiant i amb un mínim de dos anys d'experiència professional, es valorarà l'experiència en cooperació internacional i el coneixement d'idiomes. També es valoraran altres titulacions en Ciències de la Salut i de la Vida en general, Odontologia, Bioquímica, Zoologia, Entomologia, etc i aquelles titulacions amb implicació a l'àmbit de la salut internacional (com Antropologia, Economia, Política, Sociologia).

Comunicació de l'admissió

El resultat de l’admissió el rebràs, de manera personalitzada, a l'adreça de correu electrònic que indiquis quan facis la inscripció. En aquest correu se t’indicarà com has de procedir per formalitzar la matrícula.

La resolució no es publica al web; les comunicacions són per correu electrònic.

Revisa la safata de correu brossa del teu correu electrònic. De vegades, els missatges poden entrar com a correu brossa.

Vols rebre més informació?