Màster en Matemàtiques per als Instruments Financers

Presentació

L'estudi, per al curs 2020-2021, donades les extraordinàries circumstàncies en les que ens trobem, podria realitzar part de la seva docència de forma no presencial depenent de la situació sanitària.

El desenvolupament d'una nova tecnologia de valoració i cobertura d'opcions financeres, i més en general, de transferència del risc, a partir dels anys 70, va impulsar la creació dels mercats de derivats i en general, va revolucionar el món de les finances. Des dels anys 90, les entitats financeres tenen una necessitat creixent d'analistes quantitatius, en particular matemàtics.

El Màster en Matemàtiques per als Instruments Financers va sorgir per donar resposta a aquesta demanda i ajudar als joves llicenciats en matemàtiques, o en altres titulacions però amb talent matemàtic, a adquirir el llenguatge i les eines matemàtiques per incorporar-se com a analistes quantitatius a les grans entitats financeres del nostre país.


Durant tots els anys que el màster porta en funcionament ha complert aquests objectius amb molt èxit i actualment estem molt ben considerats entre les entitats financeres de Catalunya.

La sortida professional del màster és actualment excel.lent i les possibilitats que se'ls hi obren als nostres titulats de fer una carrera professional d'alt nivell en el món de les finances són molt grans. Actualment, més d'un centenar dels nostres titulats estan treballant al sistema financer català, en entitats com: CaixaBanc, Banc Sabadell, Crèdit Andorrà, Catalana Occident i VidaCaixa.

Objectius

L'objectiu del programa, obert a titulats en Matemàtiques, Física, Economia, Estadística o carreres afins, és formar analistes quantitatius en l'àmbit financer, amb una comprensió profunda i crítica dels models i mètodes utilitzats en aquest sector. Els graduats podran treballar en recerca, desenvolupament i innovació en bancs i altres institucions financeres.

Requisits d'accés

Cal tenir un títol universitari o un títol equivalent d'educació superior, d'un mínim de 180 crèdits ECTS, preferentment de Matemàtiques, Estadística, Física, economia, enginyeria o titulacions similars.

Sortides professionals

- Bancs i altres entitats financeres
- Consultories financeres
- Companyies d'assegurances
- Borsa i mercats financers

Contacte

Francisco Carreño Mondéjar

Telèfon: 935813275

Correu electrònic: mif@mat.uab.es

Web: http://mat.uab.cat/finances

Màster propi UAB

23a Edició
Places: 20
Orientació: Acadèmica, Professional
66 ECTS
Codi de l'estudi: 1107/23
Preu: 5544 ¤
Preu especial: 4990¤
Col·lectiu d'aplicació: ALUMNI UAB Premium

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: Facultat de Ciències, CRM. Campus UAB, Bellaterra (Barcelona)
Dates: del 29/09/2020 al 31/01/2022
Idioma de docència:
Català (60%), Anglès (20%), Castellà (20%)
Centres responsables:
Departament de Matemàtiques
Centres col·laboradors:
Borsa de Barcelona
Centre de Recerca Matemàtica
Títol que s'obté:
Màster en Matemàtiques per als Instruments Financers

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament.