Màster en Gestió de la Comunicació Política i Electoral

Presentació

El Màster en línia en Gestió de la Comunicació Política i Electoral és una oportunitat per a aquells professionals de la comunicació política i electoral o persones amb un interès en aquesta àrea que volen aprofundir en els seus coneixements o trobar una sortida professional en un sector comunicatiu que registra una demanda creixent d'experts. L'augment i multiplicació de canals de comunicació política, el procés de modernització de les institucions públiques i privades, la importància de la forma en què comuniquen els partits i la conscienciació d'empreses i institucions per la responsabilitat social corporativa (RSC) ha fet que augmenti l'interès per la figura de gestor en comunicació política i electoral.


El programa que ofereix el Màster online en Gestió de la Comunicació Política i Electoral està orientat tant a analitzar les estructures, funcions i tècniques de comunicació i màrqueting polític en general com, més específicament, a la pràctica de les estratègies de comunicació pública i de mobilització electoral.

El Màster en línia en Gestió de la Comunicació Política i Electoral es dirigeix, especialment, a llicenciats o graduats universitaris (en Comunicació, Ciència Política i / o qualsevol disciplina de les Ciències Socials), que desitgin especialitzar-se en l'àmbit de la comunicació política i electoral .

El curs també serà de gran utilitat per a tota aquella persona interessada d'altres àmbits que desitgi adquirir coneixements en matèria de comunicació política i electoral.

Així mateix, el Màster en Gestió de la Comunicació Política i Electoral està dissenyat per a completar la formació de professionals en actiu de la comunicació i de quadres d'organitzacions polítiques, governamentals, socials i sindicals, que vulguin professionalitzar-se en el sector del màrqueting polític.

(* La Universitat Autònoma de Barcelona no es fa responsable dels continguts de pàgines web o enllaços externs amb informació que no sigui coincident amb els continguts de la memòria acadèmica aprovada pels òrgans competents de la universitat)

Objectius

L'objectiu bàsic del màster és que els alumnes puguin realitzar com a professionals la planificació i el desenvolupament de programes i campanyes públiques i electorals en tots els seus aspectes.

Requisits d'accés

Com a requisit d'admissió cal tenir un títol universitari d'un mínim de 180 crèdits ECTS o equivalent.

Sortides professionals

Les possibilitats i sortides professionals que ofereix el Màster online en Gestió de la Comunicació Política i Electoral inclou, entre altres, perfils vinculats a Gabinets de Comunicació, responsables de comunicació de partits polítics, governs i institucions públiques, assessors de comunicació en l'àmbit públic, polític i electoral, o treball en empreses de comunicació, relacions públiques i publicitat.

S'ha de destacar que el Màster online en Gestió de la Comunicació Política i Electoral forma professionals que poden desenvolupar-se en diferents espais de la comunicació, ja que ofereix els coneixements necessaris perquè els alumnes i les alumnes que el cursen esdevinguin professionals reeixits capaços de desenvolupar una sòlida carrera en l'àmbit de la comunicació política i electoral.

Contacte

Laura Cervi

Telèfon: 935814476

Correu electrònic: laura.cervi@uab.cat

Web: https://mastercomunicacionpolitica.wordpress.com/

Màster propi UAB

19a Edició
Places: 40
Orientació: Professional
60 ECTS
Codi de l'estudi: 1078/19
Preu: 4100 ¤

Veure el detall del preu

Modalitat: Online
Lloc: Online
Dates: del 01/02/2021 al 30/11/2021
Idioma de docència:
Castellà (95%), Català (3%), Anglès (2%)
Centres responsables:
Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació
Títol que s'obté:
Màster en Gestió de la Comunicació Política i Electoral

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament.