Sol·licita l'admissió al programa: Inscriu-te!

El procés d'admissió serveix per a comprovar que tots els alumnes compleixen els requisits del programa i garantir un ambient de treball òptim. Per a sol·licitar l'admissió, has d'inscriure't: pots fer-ho online i recorda que has de pujar la documentació requerida.

En el cas que quedin places lliures un cop superada la data final d'inscripció, la direcció pot ampliar-la.

Import:

30,21 €  (taxa d'inscripció fixa, no reemborsable i no inclosa en el preu del programa).

Si tries pagament per TPV (targeta) has de completar el pagament en el moment de la inscripció, dins l'aplicació.

Inscripció online

Molt important: abans de fer la teva inscripció a l'aplicatiu, has de llegir amb atenció la informació que trobaràs en aquesta pàgina per tenir preparada la documentació requerida i confirmar que compleixes amb els requisits d'accés i que el proceo d'inscripció està obert.

L'aplicatiu et demanarà que especifiquis el tipus d'estudi (màster, diploma o curs) i els codis d'estudi i edició del programa al qual et vols inscriure. Les dades d'aquest programa són: Estudi: 4053 i Edició: 3

Per inscriure't necessites un NIU (número d'identificació universitària de la UAB). Tria l'opció que correspongui al teu cas:

 

Dates d'inscripció

del 02/05/2023 al 11/09/2023

Documentació requerida

- Títol de grau universitari o equiparable
- Expedient acadèmic
- DNI, NIE o TIE (escanejat per les dues cares) o passaport vigent

- Currículum Vitae
- Certificat del títol d'anglès
- Carta de Motivació (Indicar l'Itinerari Escollit)

Requisits d'accés

- Llicenciats o Graduats en Ciències de la Vida i la Salut (Biologia, Biomedicina, Genètica, Bioquímica, Infermeria, Farmàcia, Medicina, Psicologia i relacionats) per accedir a l'especialitat en assessorament genètic.
- Llicenciats o Graduats en Medicina i Cirurgia per accedir a l'especialitat en Genètica Clínica.
- Llicenciats o Graduats en Ciències de la Vida i Salut (Biologia, Biomedicina, Genètica, Bioquímica, Infermeria, Farmàcia, Medicina i relacionats) per accedir a l'especialitat en laboratori de Genètica.
- Tots els estudiants hauran d'acreditar (mitjançant títol o entrevista) un nivell mínim d'anglès equivalent a First Certificate (FCE) o B2.

Criteris de selecció

- Carta de motivació (ha d'incloure les Perspectives de Desenvolupament Professional)
- Expedient acadèmic
- Currículum Vitae (formació acadèmica, formació addicional, experiència professional)
A les persones pre-seleccionades se'ls farà una entrevista personal.

Comunicació de l'admissió

El resultat de l’admissió el rebràs, de manera personalitzada, a l'adreça de correu electrònic que indiquis quan facis la inscripció. En aquest correu se t’indicarà com has de procedir per formalitzar la matrícula.

Revisa la safata de correu brossa del teu correu electrònic. De vegades, els missatges poden entrar com a correu brossa.

Vols rebre més informació?