Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives amb les direccions i coordinacions. Del 27 al 31 de maig: Inscripcions obertes!

També pots emplenar el formulari d’aquesta pàgina per demanar atenció personalitzada.

 • Màster de Formació Permanent UAB
 • Codi de l'estudi: 2730/7
 • 7a edició
 • Modalitat: Presencial.
 • Crèdits: 60 ECTS
 • Inici: 06/11/2023
 • Final: 31/07/2024
 • Places: 20
 • Orientació: Recerca
 • Preu: 3960 €
 • Idioma de docència: Anglès
 • Lloc: Institut National d'Études Demographiques (Ined), Aubervilliers (France)
El Màster Europeu en Demografia és un programa d'iniciació a la investigació i a l'estudi de les poblacions. Compta amb professorat dels principals centres europeus d'investigació en demografia que formen l'European Doctoral School of Demography (EDSD).

Aquesta escola es desplaça cada dos anys entre els principals instituts de Demografia d'Europa. Primer es va desenvolupar en el Max Planck Institute for Demographic Research a Rostock (Alemanya) durant el període 2005-07, a l'Institut National d'Etudes Démographiques de Paris (França) entre 2007-09, i al Centre for Economic Demography at Lund University (Suècia) entre 2009-11. Durant el període 2011-13 aquest programa l'impartirà el Departament de Geografia i l'Escola tindrà la seva seu en el Centre d'Estudis Demogràfics de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Els professors d'aquesta Escola provenen majoritàriament d'aquestes 4 institucions a més de centres d'investigació o Universitats d'Àustria, Canadà, França, Gran Bretanya, Itàlia i els Països Baixos. L'Escola EDSD és una experiència única que tradueix l'esperit de les generacions de joves europeus per adquirir coneixements sòlids en demografia i aplicar-los professionalment.

Sortides professionals

- Professor universitari.
- Investigador en demografia.
- Assessor de polítiques públiques per a institucions locals, regionals, nacionals o governamentals.
- Experts en demografia en àmbit nacional o de les institucions polítiques internacionals (ONU, UNESCO, fundacions privades).
- Expert Tècnic per a empreses o institucions privades (estudis de mercat relacionats amb la població real i la futura, distribució i evolució).

Pràctiques

Els màsters i postgraus propis de la UAB poden preveure o facilitar la realització de pràctiques acadèmiques externes en empreses o institucions amb la finalitat que l'estudiant assoleixi un grau d'experiència professional que li faciliti la inserció o la promoció en l'àmbit laboral.

Per a aquest estudi, són possibles les pràctiques no curriculars (optatives):

 • No curriculars
  Com a alumne matriculat a la UAB, disposes d’accés al portal de l'ocupació de la Universitat, el Servei d'Ocupabilitat mitjançant el qual pots participar en processos de selecció, tant per a estades de pràctiques no curriculars com per aconseguir un contracte de treball. En ambdós casos, cal que t’inscriguis a l’aplicació Nexus.

Beques i ajuts

Consulta tota la informació sobre possibilitats de beques i ajuts a la pàgina de beques, ajuts i convocatòries UAB.

Centres responsables

Departament de Geografia

Centres col·laboradors

Centre d'Estudis Demogràfics

Contacte

Inés Brancós Coll

Informació addicional

https://ced.cat/en/education/

Més informació

Vols rebre més informació?