Màster en Estil de Vida Saludable i Sostenible

El màster està destinat a professionals de la salut i de l'esport que desitgen formar-se com a consultors o assessors en estil de vida saludable i sostenible

 • Màster de Formació Permanent UAB
 • Codi de l'estudi: 4507/4
 • 4a edició
 • Modalitat: Online
 • Crèdits: 60 ECTS
 • Inici: 15/10/2024
 • Final: 30/09/2025
 • Places: 50
 • Orientació: Professional
 • Preu: 3960 €
 • Idioma de docència: Castellà
 • Lloc: Online

El màster online en Estil de Vida Saludable està destinat a professionals de la salut i de l'esport que desitgen formar-se com a consultors o assessors en estil de vida saludable, i dominar tècniques d'adherència a hàbits saludables per recomanar-les en la seva tasca quotidiana.

El seu objectiu és formar especialistes en l’assessorament, consultoria, promoció i instauració d'estils de vida saludables i sostenibles en la població general a partir de programes integrals basats en la combinació d'activitat física, conducta alimentària, hàbits de son i gestió emocional.

De la ma de professionals especialistes, treballaràs continguts teoricopràctics en diferents mòduls - activitat física, dieta, relaxació, son i gestió emocional – que, posteriorment, integraràs segons una visió sostenible i ecològica, i aplicaràs en el treball final de màster.

El màster compta amb una experiència de més de 20 anys d’ensenyament online del Laboratori de Psicologia de l'Esport de la UAB, vinculat al grup consolidat de recerca en Estil de Vida, Esport i Salut.

Existeixen també dues possibilitats de formar-se parcialment en els continguts del màster:

A) cursar el postgrau en Estil de Vida Saludable, que ofereix el domini de tècniques d'adherència a hàbits saludables;

B) cursar mòduls independentment que corresponen a cadascun dels hàbits saludables, i, posteriorment, convalidar els mòduls realitzats i completar el postgrau o el màster cursant els mòduls restants.

Sortides professionals

L'àmbit de la Salut:
Assessor/Consultor d’empreses i d'entitats, en promoció d'un estil de vida saludable sostenible.
Especialista en promoció d'un estil de vida saludable sostenible.
Especialista en l'aplicació de programes sostenibles d'estil de vida saludable, en gabinets i centres de salut, basats en la combinació d'activitat física/esportiva, conducta alimentària, d'hàbits de son i de Afrontament de l'Estrès.
Especialista la tutorització virtual de la gestió d'un estil de vida saludable a partir de sistemes de e-Health o mHealth.

En l'àmbit de l’esport:
Assessor/Consultor d'entitats i clubs esportius, en promoció d'un estil de vida saludable sostenible.
Especialista en l'aplicació de programes de condicionament físic i de gestió del procés
d'estrès/recuperació, en gabinets i centres esportius.
Especialista en la tutorització virtual en esportistes de la gestió del procés d'estrès/recuperació a partir de tecnologia mHealth.

Pràctiques

Els màsters i postgraus propis de la UAB poden preveure o facilitar la realització de pràctiques acadèmiques externes en empreses o institucions amb la finalitat que l'estudiant assoleixi un grau d'experiència professional que li faciliti la inserció o la promoció en l'àmbit laboral.

Per a aquest estudi, són possibles les pràctiques no curriculars (optatives):

 • No curriculars
  Com a alumne matriculat a la UAB, disposes d’accés al portal de l'ocupació de la Universitat, el Servei d'Ocupabilitat mitjançant el qual pots participar en processos de selecció, tant per a estades de pràctiques no curriculars com per aconseguir un contracte de treball. En ambdós casos, cal que t’inscriguis a l’aplicació Nexus.

Beques i ajuts

Consulta tota la informació sobre possibilitats de beques i ajuts a la pàgina de beques, ajuts i convocatòries UAB.

Centres responsables

Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació

Centres col·laboradors

Institut de Recerca de l'Esport

Contacte

Lluis Capdevila Ortis

Telèfon: 935812501

Informació addicional

https://www.uab.cat/web/docencia/programes-de-postgrau-1345847421067.html

Més informació

Vols rebre més informació?