Màster en Direcció Digital de Negocis Turístics Internacionals

Formació online que capacita als professionals del turisme a adaptar-se als nous models competitius internacionals i a desenvolupar noves tècniques i estratègies de gestió turística empresarial

Sol·licita l'admissió al programa: Inscriu-te!

El procés d'admissió serveix per a comprovar que tots els alumnes compleixen els requisits del programa i garantir un ambient de treball òptim. Per a sol·licitar l'admissió has d'inscriure't: pots fer-ho online o presencialment i en els dos casos hauràs d'aportar la documentació requerida.

En el cas que quedin places lliures un cop superada la data final d'inscripció, la coordinació pot ampliar-la.

Inscripció online o presencial

Pots sol·licitar l'admissió de manera online o presencial.
 

Inscripció online:

Escaneja prèviament la documentació requerida per a tenir-la a punt.

L'aplicatiu et demanarà que especifiquis els codis d'estudi i edició del programa al qual et vols inscriure. Les dades d'aquest programa són: Estudi: 4297 i Edició: 5

Per inscriure't necessites un NIU (número d'identificació universitària de la UAB). Tria l'opció que correspongui al teu cas:

Si tens cap dubte, envia'ns un correu electrònic a formacio.continua.fuabformacio@uab.cat o truca'ns al 93 592 9710.


Inscripció presencial:

També pots inscriure't en persona, venint a la secretaria acadèmica de FUAB Formació, edifici blanc, planta baixa, campus de la UAB. Consulta el mapa i horaris. Telèfon: 93 592 9710; mail: formacio.continua.fuabformacio@uab.cat

 

Dates d'inscripció

del 05/03/2024 al 09/10/2024

Documentació requerida

- Títol de grau universitari o equiparable
- Expedient acadèmic
- DNI, NIE (escanejat per les dues cares) o passaport vigent
- Fotografia mida carnet (176 x 220 px. en format jpg)

Carta de motivació

Requisits d'accés

Diplomats, llicenciats, graduats (títol universitari mínim de 180 crèdits ECTS o equivalent), preferiblement de àrees de coneixement afins al Màster.
Turisme, Direcció Hotelera,, Administració i Direcció d'Empreses, Comunicació, Publicitat i Relacions Públiques, Relacions Internacionals, Relacions Laborals, Sociologia, Economia, Geografia, Humanitats, Medi Ambient i Planificació Territorial, Gestió de Ciutats Intel·ligents i Sostenibles, Periodisme, Filosofia, Història, Història de l'Art, Antropologia Social i Cultural, Sociologia, Comptabilitat i Finances.

Criteris de selecció

- Expedient acadèmic: 30%
- Experiència professional:20%
- Carta motivació: 20%
- Entrevista personal online: 30%

Comunicació de l'admissió

El resultat de l’admissió el rebràs, de manera personalitzada, a l'adreça de correu electrònic que indiquis quan facis la inscripció. En aquest correu se t’indicarà com has de procedir per formalitzar la matrícula.

La resolució no es publica al web; les comunicacions són per correu electrònic.

Revisa la safata de correu brossa del teu correu electrònic. De vegades, els missatges poden entrar com a correu brossa.

Vols rebre més informació?