Presentaciķ

Aquest curs ha estat dissenyat d'acord amb les normes de l'Associaciķ Espanyola de Dansa Moviment Terāpia (ADMTE) amb el suport de les estructures de formacions existents a Gran Bretanya i els EEUU com el māster en el Laban Center de la London City University i de la Hahneman University a Filadčlfia. Des del 2007 forma part d'ECARTE (European Consortium for the Arts in Education), la xarxa Europea per a cursos universitaris en Terāpies Creatives.

L'objectiu fonamental d'aquest māster és oferir una formaciķ especialitzada, de nivell universitari i de qualitat en DMT (Dansa Moviment Terāpia) que permeti adquirir o consolidar les competčncies generals i específiques d'uns futurs professionals de la DMT.


La DMT és una professiķ de carācter interdisciplinari que es fonamenta en la uniķ de mociķ i emociķ: utilitza la teoria i mčtode psicoterapčutic i es fonamenta en la investigaciķ sobre la comunicaciķ no-verbal, la psicologia del desenvolupament i els sistemes d'anālisi del moviment. Cada cop té un ressō més important dins el coneixement del que es conegut com a terāpies creatives.

Objectius

- Formar professionals en Dansa Moviment Terāpia (DMT) amb el coneixement i domini de les tčcniques prōpies de la DMT, conjuntament amb les seves aplicacions en l'āmbit de la psicologia, medicina, la dansa i l'educaciķ.
- Dotar de les aptituds adients per a desenvolupar la seva tasca com a terapeutes formats en DMT. Capacitar l'alumnat en la competčncia comprensiva i expressiva, en l'exercici de la seva professiķ com a DMT.

- Cončixer les metodologies, els conceptes, les teories i els temes més rellevants, tots ells aplicables en les diferents branques de la investigaciķ i treball en DMT.
- Relacionar i desenvolupar els coneixements obtinguts dins el māster en teoria psicoterapčutica durant la prāctica clínica. L'alumne inicia la seva prāctica clínica en el segon any de formaciķ del māster i és una de les sortides professionals com del māster.

Requisits d'accés

El máster va dirigit en especial a graduats en psicologia, pedagogia i medicina.
També hi podran accedir alumnes, amb formaciķ universitāria equivalent a una diplomatura, llicenciatura o grau (normativa UAB), provinents d'altres ārees de coneixement.
En ambdķs casos serā necessari la superaciķ d'un curs introductori i entrevista. Es valorarā especialment l'experičncia en dansa o moviment expressiu.

Sortides professionals

Els alumnes que cursen el māster en DMT es poden registrar a la Associaciķ Espanyola de Dansa Moviment Terāpia (ADMTE) com a membres titulars. Aixō significa que poden treballar com a psicoterapeutes per la dansa i en moviment a tot el estat espanyol i a Europa.

La ADMTE treballa amb els criteris de l'Associaciķ Europea de DMT i aquesta formaciķ compleix tots els requisits per poder registrar-te com a membre professional en altres associacions europees.

Contacte

Rosa Mongay

Telčfon: 935868028

Correu electrōnic: master.dmt@uab.cat

Web: http://masterdmt.uab.cat/ca/inici/

Māster propi UAB
10% de descompte Alumni Premium

15a Ediciķ
Places: 40
Orientaciķ: Professional
100 ECTS
Codi de l'estudi: 1614/15
Preu: 6900 ¤

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: Edifici Āgora, Plaįa Civica, UAB; Facultat de Psicologia; Facultat de Cičncies de l'Educaciķ UAB, Bellaterra (Barcelona)
Dates: del 19/10/2018 al 30/07/2021
Idioma de docčncia:
Castellā (100%)
Centres responsables:
Departament de Psicologia Clínica i de la Salut
Centres colˇlaboradors:
Aula de Dansa-Cultura en Viu (Vicerectorat d'Estudiants i de Cultura)
Títol que s'obté:
Māster en Dansa Moviment Terāpia

Contacta directament amb la coordinaciķ del programa *Camps obligatoris

Rebrās cōpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informaciķ del programa.