• Màster propi UAB
 • Codi de l'estudi: 1614/18
 • 18a edició
 • Modalitat: Presencial.
 • Crèdits: 100 ECTS
 • Inici: 15/10/2021
 • Final: 31/07/2024
 • Places: 20
 • Orientació: Professional
 • Preu: 7200 €
 • Preu especial 6480 €
  Col·lectiu d'aplicació: Alumni UAB Premium+
 • Idioma de docència: Castellà
 • Lloc: Edifici Àgora, Plaça Civica, UAB; Facultat de Psicologia; Facultat de Ciències de l'Educació UAB, Bellaterra (Barcelona)
Aquest curs ha estat dissenyat d'acord amb les normes de l'Associació Espanyola de Dansa Moviment Teràpia (ADMTE) amb el suport de les estructures de formacions existents a Gran Bretanya i els EEUU com el màster en el Laban Center de la London City University i de la Hahneman University a Filadèlfia. Des del 2007 forma part d'ECARTE (European Consortium for the Arts in Education), la xarxa Europea per a cursos universitaris en Teràpies Creatives.

L'objectiu fonamental d'aquest màster és oferir una formació especialitzada, de nivell universitari i de qualitat en DMT (Dansa Moviment Teràpia) que permeti adquirir o consolidar les competències generals i específiques d'uns futurs professionals de la DMT.

La DMT és una professió de caràcter interdisciplinari que es fonamenta en la unió de moció i emoció: utilitza la teoria i mètode psicoterapèutic i es fonamenta en la investigació sobre la comunicació no-verbal, la psicologia del desenvolupament i els sistemes d'anàlisi del moviment. Cada cop té un ressò més important dins el coneixement del que es conegut com a teràpies creatives.

Sortides professionals

Els alumnes que cursen el màster en DMT es poden registrar a la Associació Espanyola de Dansa Moviment Teràpia (ADMTE) com a membres titulars. Això significa que poden treballar com a psicoterapeutes per la dansa i en moviment a tot el estat espanyol i a Europa.

La ADMTE treballa amb els criteris de l'Associació Europea de DMT i aquesta formació compleix tots els requisits per poder registrar-te com a membre professional en altres associacions europees.

Pràctiques

600 hores de pràctica clínica obligatòria dins d'una institució concertada mitjançant conveni de pràctiques. Aquestes pràctiques es duran a terme durant 2 cursos acadèmics.

Capacitat de relacionar la teoria i la pràctica. Desenvolupament de capacitats clíniques/professionals. Aprendre a treballar com a membre en un equip professional. Proveir sessions de Dansa Moviment Teràpia per a pacients seleccionats en col.laboració amb l'equip professional de la institució. Desenvolupar i portar casos clínics sota supervisió. Comunicar con los pacients i facilitar interaccions terapèutiques.
Crear un ambient segur i terapèutic per als pacients. Identificar necessitats i problemàtiques emocionals dels pacients. Guardar apunts de les sessions i del progrés dels pacients. Transmetre informació de manera clara i amb eficàcia, a altres membres de l'equip, com part del programa de tractament.

Beques i ajuts

Consulta tota la informació sobre possibilitats de beques i ajuts a la pàgina de beques, ajuts i convocatòries UAB.

Centres responsables

Departament de Psicologia Clínica i de la Salut

Centres col·laboradors

ITA Clinic BCN S.L.
INCAE Business School
Fundació Vidal i Barraquer CSM Sant Andreu
Fundació Vella Terra Residencia i Centre de Dia Pare Batllori Residencia i Centre de Dia Les Corts
Salesians Centre Cruilla
Aspasim
Residencia Assistida per a Gent Gran Gràcia
Ceip Mossen Jacint Verdaguer
CET Carrilet
CEE Mare de Deu de Montserrat
Institut d’Assistència Sanitària CSM Blanes
AMSA Avances Medicos
ADC Gazteleku Zirkilu
Fundación Carlos Martín
Fundación ADEMO
TEB, Barcelona
Aula de Dansa-Cultura en Viu (Vicerectorat d'Estudiants i de Cultura)
Parc Salut de Mar Centre Asistencial Dr. Emili Mira i Lopez Centre Forum

Contacte

Rosa Mongay

Informació addicional

https://masterdmt.uab.cat/

Vols rebre més informació?