• MÓster propi UAB
 • Codi de l'estudi: 3741/4
 • 4a ediciˇ
 • Modalitat: Presencial.
 • CrŔdits: 60 ECTS
 • Inici: 25/01/2021
 • Final: 10/09/2021
 • Places: 9
 • Orientaciˇ: Professional
 • Preu: 6600 Ą
 • Idioma de docŔncia: CastellÓ (60%), AnglŔs (40%)
 • Lloc: Hospital de San Pau. P Claret 167, 08025 Barcelona. Unitat Docent de San Pau UAB
La cirurgia de la mÓ i de l'extremitat superior Ús una subespecialitat de la cirurgia ortopŔdica i traumatologia. Per a la seva prÓctica diÓria es necessiten coneixements te˛rics i prÓctics especÝfics de l'extremitat superior, aixÝ com coneixements i habilitats en anatomia, vies d'accÚs quir˙rgics, osteosÝntesi, artrosc˛pia, cobertures cutÓnies i microcirurgia.

L'aprenentatge d'aquests coneixements s'adquireix amb molts anys d'estudi en altres centres i de cursos especÝfics de artrosc˛pia, osteosÝntesi, microcirurgia etc. Per ajudar a que l'alumne adquireixi aquests coneixements d'una manera ordenada, tant te˛rica com prÓctica, s'ofereix aquest MÓster en cirurgia de la mÓ i de l'extremitat superior.

El MÓster consta de dos diplomes de postgrau: un de cirurgia d'espatlla i colze, i un altre de cirurgia de canell i mÓ. Amb aquest MÓster es pretÚn que l'alumne assoleixi els seus objectius docents amb l'adquisiciˇ dels suficients coneixements que li permetin realitzar aquesta subespecialitat amb mÚs competŔncies i habilitats.

La subespecialitzaciˇ en cirurgia de la mÓ i extremitat superior permetrÓ a l'alumne adquirir els coneixements bÓsics i indispensables per poder exercir les tŔcniques habituals, i els capacita a nivell te˛ric per poder presentar-se al diploma europeu de Cirurgia de la mÓ (European board of Hand Surgery Diploma examination) de la Federaciˇ Europea de Societats de Cirurgia de la MÓ (Federation of European Societies for Surgery of the Hand-FESSH).

Sortides professionals

Sempre i quan s'hagi fet la formaciˇ especialitzada en el sistema nacional de salut en Cirurgia OrtopŔdica i Traumatologia o altres especialitats quir˙rgiques, per als metges espanyols, o s'acrediti una especialitat quir˙rgica en un altre paÝs, l'alumne podrÓ obtenir amb aquest mÓster els coneixements te˛rics i prÓctics suficients que li capacitaran per poder desenvolupar la subespecialitat en cirurgia d'espatlla i colze, i en cirurgia de canell i mÓ.

Aquest mÓster els permetrÓ aconseguir els suficients coneixements te˛rics per presentar-se al diploma europeu de cirurgia de la mÓ de la Federaciˇ Europea de Societats de Cirurgia de la MÓ (European board of Hand Surgery Diploma examination-FESSH).

PrÓctiques

Les prÓctiques sˇn obligat˛ries i tindran lloc al Departament de Cirurgia OrtopŔdica i Traumatologia de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (Director del Servei: Dr. Xavier Crusi).

Els alumnes tindran prÓctiques tutoritzades per un professor. Podran estar de 8-14 hores amb el seu tutor en consultes externes, passi de visita a pacients ingressats, i observar les intervencions quir˙rgiques de l'equip d'extremitat superior, i l'equip de traumÓtics en el cas que s'operi una fractura de l'extremitat superior , i en ocasions es podrÓ assistir al cirurgiÓ.

╔s indispensable que l'alumne tingui un certificat mŔdic que no tÚ malalties infectocontagioses i que tingui contractat una p˛lissa de responsabilitat civil. De la mateixa manera, haurÓ de passar per DocŔncia de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i aportar la documentaciˇ que solĚlicita l'hospital.

Beques i ajuts

Consulta la informació a la pàgina de beques, ajuts i convocatòries UAB.

Centres responsables

Departament de Cirurgia

Centres colĚlaboradors

Departament de Cirurgia OrtopŔdica i Traumatologia. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Contacte

Anna Maria Cucurella

TelŔfon: 935868981

Vols rebre mÚs informaciˇ?