Presentació

El Departament d’Empresa en particular i la Facultat d'Economia i empresa, es dirigeix a Llicenciats, Diplomats i Graduats Universitaris de qualsevol disciplina amb 3 anys d'experiència professional de tipus directiu, que decideixen realitzar un Màster intensiu de caràcter internacional en un període de un any acadèmic exclusivament en anglès. Aquest Màster Professional te un caràcter internacional tan per la utilització de l'anglès com a llengua vehicular, com per els estudiants que acull son d'arreu del món. També tracta de forma avançada el diferents aspectes de gestió de les empreses i la transmissió de coneixements amb les distintes disciplines d'administració, finances, tecnologia, màrqueting, necessàries pel funcionament dels negocis i les empreses. Aquest màster permet obtenir un coneixement sòlids del funcionament de les empreses amb una clara orientació a resultats sense oblidar el valors humans i socials de l'entorn empresarial en el context econòmic actual.


Els dos últims mòduls permeten dos itineraris: 1) avançat en la gestió d'empreses i 2) empreses internacionals. La necessitat d'establir dos itineraris es dona per l'adaptació a les demandes dels candidats i també per seu perfil . Tanmateix en les darreres edicions l'origen internacional dels estudiants és una invitació a aquesta diferenciació en la que molts d'ells mostren interès. Igualment, convé recordar l'interès de la Facultat d'Economia i Empresa en aprofundir en el caràcter internacional de la seva oferta, i afavorir la incorporació de matèries en aquest àmbit. Aquest mòdul del màster complementa aquesta visió i reforça l'atracció de l'oferta de la facultat ara també amb assignatures de “International Business”.

Objectius

El programa del màster té com objectiu que els estudiants aprenguin sobre com construir models de gestió moderns i flexibles per tal de donar la millor resposta al món de de les empreses i negocis cada cop mes globalitzat. Per tant, els objectius van mes enllà de l'aprenentatge específic de unes eines, i s'enfoquen a que els estudiants puguin afrontar de la forma més amplia possible els diferents elements i problemàtiques dels negocis i les empreses actuals.

Requisits d'accés

- Presentar tres documents: Currículum Vitae, Expedient acadèmic i Carta de motivació explicant els interessos en realitzar aquest màster
- Perfil dels Estudiants:
- Llicenciats, i graduats universitaris amb experiència professional de uns tres anys, en empreses privades, publiques i institucions, interessats en el desenvolupament professional i els coneixents dels continguts i competències per a la gestió empresarial institucional.

Sortides professionals

- Directiu Departamental d'empreses de diferents dimensions i àmbit d'actuació
- Gerència de l'empresa amb una visió global que no menystingui aspectes operacionals concrets
- Emprenedor en noves iniciatives empresarials que permetin aportar nous valors a la societat en les que s'implantin
- Consultoria de negoci com una ajuda externa i necessària als gestors que sovint en tenen necessitat donada la manca de temps i recursos per fer anàlisis imprescindibles per a la presa de decisions estratègiques
- Gestió de projectes de caràcter internacional amb capacitat d'analitzar i prendre decisions sobre negocis internacionals
- Gestió de negocis internacionals i a tercers països en diferents estadis: prospecció, contactes, acords, inversions, anàlisis financers, anàlisi de mercats en desenvolupament i de mercats desenvolupats, cerca de les oportunitats de negocis, coneixement de la competència.

Contacte

Magda Cayón

Telèfon: 935814418

Correu electrònic: imbm@uab.cat

Web: https://imbm.uab.cat

Màster propi UAB
10% de descompte Alumni Premium

12a Edició
Places: 45
Orientació: Professional
60 ECTS
Codi de l'estudi: 2084/12
Preu: 11000 ¤
Preu especial: 9900¤
Col·lectiu d'aplicació: Alumni UAB Premium

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: Facultat d'Economia i Empresa de la UAB
Dates: del 07/10/2019 al 12/10/2020
Idioma de docència:
Anglès (100%)
Centres responsables:
Departament d'Empresa
Títol que s'obté:
Master in Business Management. Specialty in Executive Business Master in Business Management. Specialty in International Business

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.