Presentació

El Postgrau Ocupació Pública proporciona una formació integral sobre el món laboral des de la perspectiva social, institucional, jurídica i organitzacional, per al personal que treballa en l'àmbit de l'ocupació pública. Per tal d'adequar al màxim la formació a la funció professional, es tractarà, entre altres qüestions, la negociació amb instruments adients mitjançant el coneixement de l'Ordenament Jurídic Social (en el marc de la legislació social vigent). Comptarem també amb l'experiència de formadors especialistes de reconegut prestigi professional en cadascun dels temes oferts en el temari.

En definitiva, es tracta d'una formació innovadora pels agents socials en el sentit ampli del terme (lletrats, assessors, responsables de recursos humans, negociadors, mediadors… en diferents administracions, sector hospitalari, sector universitari…) al marc d'unes relacions laborals del sector públic més dinàmiques, més sòlides i alhora pròpies del segle XXI, caracteritzat per uns fenòmens fins ara inexistents, i que impliquen una més àmplia formació per a desenvolupar-se en els nous escenaris generats per l'Estatuto Básico del Empleado Público, així com per les noves demandes de la societat actual.


La formació es desenvoluparà a la seu de l'Escola d’Administració Pública de Catalunya, ubicada al centre de Barcelona, al costat d'una excel.lent xarxa de comunicacions que n'afavoreixen l'accés des de qualsevol punt geogràfic d'origen.

Objectius

Poder oferir, amb caràcter anual, uns coneixements de caràcter integral, laborals i “inespecífics” però d'impacte en el desenvolupament de les relacions laborals, durant sis mesos amb periodicitat d'una tarda per setmana. L'objectiu es centra en proporcionar aquesta formació universitària a tota persona que desenvolupa les seves tasques professionals en la temàtica laboral, des de l'assessorament privat o públic, gestió personal, responsables de recursos humans públics o privats, sindicats, centres de docència, centres de recerca, etc, a qualsevol de les Administracions Públiques.

Requisits d'accés

- Diplomats/ades, llicenciats/ades i graduats/des unversitaris/es en els àmbits afins.

- El perfil d'estudiant és una persona que treballi a les Administracions Públiques, en l'àmbit de les relacions laborals, assessorament lletrat, en la gestió de recursos humans, en la planificació i estratègia de plantilles de personal, relacions sindicals, en departaments diversos o gabinets jurídics privats.

Sortides professionals

Millorar la formació de les persones participants, per a desenvolupar amb més coneixements quantitatius i qualitatius, les seves funcions i tasques laborals, tant si pretenen canviar de lloc de treball, millorant respecte al que tenen en l'actualitat, o si és per a incrementar la preparació personal per a accedir per primer cop al mercat de treball.

Contacte

María José Feijóo Rey

Telèfon: 619819542

Correu electrònic: pg.empleo.publico@uab.cat

Postgrau UAB

16a Edició
Places: 20
Orientació: Acadèmica, Professional
30 ECTS
Codi de l'estudi: 2276/16
Preu: 1950 ¤

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: Escola d'Administració Pública de Catalunya
Dates: del 05/11/2020 al 30/05/2021
Idioma de docència:
Castellà (80%), Català (20%)
Centres responsables:
Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques
Centres col·laboradors:
Escola d'Administració Pública de Catalunya
Títol que s'obté:
Diploma de Postgrau Ocupació Pública

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament.