Especialització en Estil de Vida Saludable i Sostenible

Vols formar-te en tècniques d'adherència a hàbits saludables? Vols fer de la promoció de la salut teva professió? T'interessa la dieta o el somni saludable, l'activitat física o les tècniques de relaxació?

 • Diploma d'Especialització UAB
 • Codi de l'estudi: 1054/21
 • 21a edició
 • Modalitat: Online
 • Crèdits: 30 ECTS
 • Inici: 15/10/2024
 • Final: 30/09/2025
 • Places: 50
 • Orientació: Professional
 • Preu: 1980 €
 • Idioma de docència: Castellà
 • Lloc: On line

El postgrau online en Estil de Vida Saludable està destinat a professionals de la salut i de l'esport que desitgen dominar tècniques d'adherència a hàbits saludables per recomanar-les en la seva tasca quotidiana.

El seu objectiu és formar especialistes en la promoció i la instauració d'estils de vida saludables en la població general a partir de programes basats en la combinació d'activitat física/esportiva, conducta alimentària, hàbits de son i gestió de l'estrès.

De la mà de professors especialistes, treballaràs continguts teoricopràctics en els 5 mòduls - activitat física, dieta, relaxació, son i esport - que posteriorment aplicaràs en el Treball de Final de Postgrau. El curs compta amb el saber fer del Laboratori de Psicologia de l'Esport, vinculat al grup consolidat de recerca Estil de Vida, Esport i Salut.

Marca el teu propi ritme dins el curs acadèmic. Els mòduls poden realitzar-se simultàniament o de forma consecutiva. Cada mòdul es pot cursar en línia en 2-3 mesos, depenent de la teva dedicació.

Existeix també la possibilitat de cursar cada mòdul independentment, sense matricular-te al postgrau complet. En aquest cas, la matrícula està oberta durant tot el curs (a excepció del Treball Final de Postgrau). Posteriorment, es podran convalidar els mòduls realitzats com cursos independents, i es podrà completar el postgrau cursant els mòduls restants.

Sortides professionals

En l'àmbit de la Salut:
Especialista en promoció d'un estil de vida saludable sostenible.
Especialista en l'aplicació de programes sostenibles d'estil de vida saludable, en gabinets i centres
de salut, basats en la combinació d'activitat física/esportiva, conducta alimentària, d'hàbits de son i de Afrontament de l'Estrès.
Especialista la tutorització virtual de la gestió d'un estil de vida saludable a partir de sistemes de e-Health o mHealth.

En l'àmbit de l'esport:
Especialista en l'aplicació de programes de condicionament físic i de gestió del procés
d'estrès/recuperació, en gabinets i centres esportius.
Especialista en la tutorització virtual en esportistes de la gestió del procés d'estrès/recuperació a partir de tecnologia mHealth.

Pràctiques

Els màsters i postgraus propis de la UAB poden preveure o facilitar la realització de pràctiques acadèmiques externes en empreses o institucions amb la finalitat que l'estudiant assoleixi un grau d'experiència professional que li faciliti la inserció o la promoció en l'àmbit laboral.

Per a aquest estudi, són possibles les pràctiques no curriculars (optatives):

 • No curriculars
  Com a alumne matriculat a la UAB, disposes d’accés al portal de l'ocupació de la Universitat, el Servei d'Ocupabilitat mitjançant el qual pots participar en processos de selecció, tant per a estades de pràctiques no curriculars com per aconseguir un contracte de treball. En ambdós casos, cal que t’inscriguis a l’aplicació Nexus.

Beques i ajuts

Consulta tota la informació sobre possibilitats de beques i ajuts a la pàgina de beques, ajuts i convocatòries UAB.

Centres responsables

Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació

Centres col·laboradors

Institut de Recerca de l'Esport, IRE

Contacte

Lluis Capdevila Ortis

Telèfon: 935812501

Informació addicional

https://www.uab.cat/web/docencia/programes-de-postgrau-1345847421067.html

Més informació

Vols rebre més informació?