Sol·licita l'admissió al programa: Inscriu-te!

El procés d'admissió serveix per a comprovar que tots els alumnes compleixen els requisits del programa i garantir un ambient de treball òptim. Per a sol·licitar l'admissió, has d'inscriure't: pots fer-ho online o presencialment i en els dos casos hauràs d'aportar la documentació requerida.

En el cas que quedin places lliures un cop superada la data final d'inscripció, la coordinació pot ampliar-la.

Import:

30,21 €  (taxa d'inscripció fixa, no reemborsable i no inclosa en el preu del programa).

Si tries pagament per TPV (targeta) has de completar el pagament en el moment de la inscripció, dins l'aplicació.

Inscripció online o presencial

Sol·licita l'admissió de manera online o presencialment.


Inscripció online:

Molt important: abans de fer la teva inscripció a l'aplicatiu, has de llegir amb atenció la informació que trobaràs en aquesta pàgina per tenir preparada la documentació requerida i confirmar que compleixes amb els requisits d'accés i que el proceo d'inscripció està obert.

L'aplicatiu et demanarà que especifiquis els codis d'estudi i edició del programa al qual et vols inscriure. Les dades d'aquest programa són: Estudi: 3258 i Edició: 8

Per inscriure't necessites un NIU (número d'identificació universitària de la UAB). Tria l'opció que correspongui al teu cas:

Si tens cap dubte, consulta el tutorial que apareix al final d'aquesta pàgina.


Inscripció presencial:

Pots venir de dilluns a dijous de 10h a 14h i de 15h a 16h, i divendres de 10h a 14h, a la Unitat d’Atenció a l’Usuari de l’Escola de Postgrau (Edifici U, Campus de la UAB).


Tutorial d'inscripció online:


Tutorial per a l'obtenció del NIU:

 

Dates d'inscripció

del 30/05/2023 al 10/01/2024

Documentació requerida

- Títol de grau universitari o equiparable
- Expedient acadèmic
- DNI, NIE o TIE (escanejat per les dues cares) o passaport vigent

 

- Curriculum vitae.
- Carta explicativa dels motius de l'interès en el Postgrau.

Requisits d'accés

- Tenir un títol universitari d'un mínim de 180 ECTS, o equivalent.

Criteris de selecció

Per a l'admissió dels alumnes es valorarà
- Els perfils amb potencialitat de desenvolupar el seu treball en l'àmbit del Desenvolupament Rural Sostenible i la dinamització Agroecològica. Particularment:Professionals de l'administració pública, les entitats i les empreses del sector del desenvolupament rural. Persones vinculades a iniciatives de promoció de l'Agroecologia i la Sobirania Alimentària que vulguin desenvolupar un perfil professional per tal de treballar en l'àmbit del desenvolupament rural. Persones amb qualsevol tipus de formació superior que vulguin orientar el seu itinerari curricular cap a la Dinamització Local Agroecològica per tal d'ocupar-se en recerca, assessorament o funcionariat en l'àmbit del desenvolupament rural.
- Curriculum vitae.
- Expedient acadèmic.
- Carta explicativa dels motius de l'interès en el Postgrau.

Comunicació de l'admissió

El resultat de l’admissió el rebràs, de manera personalitzada, a l'adreça de correu electrònic que indiquis quan facis la inscripció. En aquest correu se t’indicarà com has de procedir per formalitzar la matrícula.

La resolució no es publica al web; les comunicacions són per correu electrònic.

Revisa la safata de correu brossa del teu correu electrònic. De vegades, els missatges poden entrar com a correu brossa.

Vols rebre més informació?