Sol·licita l'admissió al programa: Inscriu-te!

El procés d'admissió serveix per a comprovar que tots els alumnes compleixen els requisits del programa i garantir un ambient de treball òptim. Per a sol·licitar l'admissió, has d'inscriure't: pots fer-ho online o presencialment i en els dos casos hauràs d'aportar la documentació requerida.

En el cas que quedin places lliures un cop superada la data final d'inscripció, la coordinació pot ampliar-la.

Inscripció online o presencial:

Inscripció online:

Molt important: abans de fer la teva inscripció a l'aplicatiu, has de llegir amb atenció la informació que trobaràs en aquesta pàgina per tenir preparada la documentació requerida i confirmar que compleixes amb els requisits d'accés i que el proceo d'inscripció està obert.

L'aplicatiu et demanarà que especifiquis els codis d'estudi i edició del programa al qual et vols inscriure. Les dades d'aquest programa són: Estudi: 4137 i Edició: 2

Per inscriure't necessites un NIU (número d'identificació universitària de la UAB). Tria l'opció que correspongui al teu cas:

Si tens cap dubte, consulta el tutorial que apareix al final d'aquesta pàgina.


Inscripció presencial:

Hauràs de demanar cita a través del nostre servei de cita prèvia.


Tutorial d'inscripció online:


Tutorial per a l'obtenció del NIU:

 

Dates d'inscripció

del 15/05/2020 al 13/01/2021

Documentació requerida

- DNI, TIE o passaport vigent

Requisits d'accés

- Llicenciats o Graduats en Veterinària
Perfil dels estudiants:
- L'admissió està oberta a candidats de qualsevol nacionalitat amb titulació acadèmica que els qualifiqui per estudis de postgrau al seu país d'origen i siguin llicenciats/graduats en veterinària.
- El programa està especialment dissenyat per veterinaris que vulguin iniciar-se, ampliar o aprofundir els seus coneixements en oftalmologia veterinària. Es un programa de base molt bo per a tots aquells que vulguin, en un futur, optar a algun programa d'especialització (programes de residencia en Oftalmologia a qualsevol país). Està igualment recomanat per tots aquells veterinaris que vulguin desenvolupar la seva activitat professional a empreses o laboratoris farmacològics o laboratoris d'investigació oftalmològica.

Criteris de selecció

- Llista d'espera (ordre d'inscripció).
- Es donarà prioritat als estudiants procedents d'altres facultats de veterinària o inclosos en d'altres programes d'oftalmologia (residencies, internats, etc)

Comunicació de l'admissió

El resultat de l’admissió el rebràs, de manera personalitzada, a l'adreça de correu electrònic que indiquis quan facis la inscripció. En aquest correu se t’indicarà com has de procedir per formalitzar la matrícula.

La resolució no es publica al web; les comunicacions són per correu electrònic.

Revisa la safata de correu brossa del teu correu electrònic. De vegades, els missatges poden entrar com a correu brossa.

Vols rebre més informació?