ExponaturaUAB 2022
Cartell ExponaturaUAB 2022 09.06.2022 Divulgació  - 

Nova edició del concurs de fotografia ExponaturaUAB


Fins el proper 30 de maig, tots els estudiants, alumni, professors i PAS de la comunitat universitària de la UAB podeu presentar les vostres imatges a la nova edició del concurs de fotografia ExponaturaUAB 2022. Aquesta mostra neix amb la voluntat d'esdevenir una iniciativa dinamitzadora del Campus, apropant la ciència a la gent des d’una perspectiva més visual i lúdica. En aquest sentit, les imatges que presenteu han de estar relacionades amb la Biodiversitat, des d'un punt de vista ecològic, paisatgístic, d'organismes o genètic. 

Els autors de les tres imatges guanyadores rebran diversos premis patrocinats per les empreses col·laboradores: Oryx, la botiga de l'amant de la natura, Altair, llibreria especialitzada en viatges i naturalesa, Orlum, especialistes en serveis de fotografia i Abacus, la nostra llibreria i papereria de referència al Campus.

El lliurament dels premis tindrà lloc dins del programa de la VII Jornada de Recerca del BABVE, el 9 de juny de 2022. Totes les imatges inscrites a concurs seran projectades aquell dia a la Sala de Vidre de la Facultat de Biociències així com a una exposició virtual a Cultura en Viu

Podeu consultar més informació, les bases i el formulari de participació aquí. 

 

Correu electrònic  Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia
 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia
Edifici C Facultat de Biociències
08193 Bellaterra (Barcelona)
TEL +34 93 581 37 86
FAX +34 93 581 13 21
d.bave@uab.cat
 

 

 

2023 Universitat Autònoma de Barcelona