Màster d'Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat
WWF Espanya 07.10.2019 Formació  -  Conferència inaugural

El proper dilluns 7 d'octubre tindrà lloc la inauguració del màster d'Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat del nostre departament. Com a director de Comunicació de WWF Espanya, Miguel Ángel Valladares oferirà la conferència "Estat de la Biodiversitat mundial en el context antropocènic:  l'Índex Planeta Viu de WWF".

Fundada a 1961, World Wildlife Fund for Nature és l'entitat conservacionista independent més important del món. Entre els seus objectius es troben la conservació de la diversitat biològica del planeta, la promoció de l'ús dels recursos naturals renovables o la reducció de la contaminació.

Miguel Angel ValladaresMiguel Ángel Valladares és llicenciat en Ciències Biològiques per la Universidad Complutense de Madrid i expert en comunicacions i campanyes. A la seva trajectòria professional de més de tres dècades a diferents organitzacions no governamentals ha treballat en un gran nombre d'accions al camp de la conservació de la natura o l'avaluació de l'impacte ambiental.

Data: dilluns, 7 d'octubre a les 15.00 h.
Lloc: Sala d'Actes de la Facultat de Biociències 
Correu electrònic  Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia
Més informació
Conferencia inaugural master ETGB 2019/2020
 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia
Edifici C Facultat de Biociències
08193 Bellaterra (Barcelona)
TEL +34 93 581 37 86
FAX +34 93 581 13 21
d.bave@uab.cat
 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona