La UAB commemora el centenari del naixement de l'ec˛leg Ramon Margalef
Commemoraciˇ del centenari de Ramon Margalef 22.03.2019  -  "Margalef en tres clics"

En el marc de l'Any Margalef, que commemora el centenari naixement de l’ecòleg Ramon Margalef i López, des del Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia i el Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF), s’ha organitzat la jornada “Margalef en tres clics”.

La jornada, que tindrà lloc l'11 d'abril a les 13:00h a la Sala d'actes de la Facultat de Biociències, constarà d'una breu presentació i tres xerrades, on els investigadors que participen relacionaran algun aspecte de la recerca feta per Margalef amb la seva pròpia recerca actual. Finalment, s'obrirà un torn de preguntes.

Programa:
  • Presentació de la Jornada: Jordi Catalan, Professor investigació CSIC, CREAF.
  • Límits a l’acumulació d’espècies?: Sergi Pla-Rabès, Investigador CREAF, Professor Associat UAB.
  • El Mandala d’en Margalef, revisited: Esther Garcés, Investigadora del Departament de Biologia Marina i Oceanografia, Institut de Ciències del Mar, CSIC.
  • Looking at trees from top to bottom to better understand the world: Elisabeth M. R. Robert, Investigadora postdoctoral de la Research Foundation Flanders (FWO) CREAF; Vrije Universiteit Brussel; Laboratory of Wood Biology and Xylarium, Royal Museum for Central Africa.
Descarrega el cartell.
 
Anar a NotÝcies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia
Edifici C Facultat de BiociŔncies
08193 Bellaterra (Barcelona)
TEL +34 93 581 37 86
FAX +34 93 581 13 21
d.bave@uab.cat
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona