La UAB ja té guanyadors del concurs Tesi en 4 Minuts
Guanyadors del concurs Tesi en 4 Minuts 2022 19.05.2022  - 

Ana Sánchez, alumna del programa de doctorat en Biotecnologia, ha guanyat el primer premi del concurs Tesi en 4 Minuts de la UAB, dotat amb 800 euros, i representarà la Universitat en la fase final, organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, el proper 22 de juny de 17 a 19 h, a l’Auditori de l’Espai Movistar (Barcelona).


La guanyadora del primer premi del concurs ha estat Ana Sánchez Cano, que realitza la seva tesi sobre com poden les cèl·lules sintètiques millorar el control de pandèmies de grip i ha rebut el premi de 800 euros.

El segon premi de jurat, dotat amb 500 euros ha estat per a Bruno Rodríguez Meana, doctorand de Neurociències, per la presentació del seu treball, que investiga els elèctrodes neurals basats en grafè per al control de neuropròtesis.

El premi del públic, dotat amb 200 euros, ha estat per a Judith Sánchez Ventura, que investiga sobre la plasticitat o estabilitat del sistema nerviós en el programa de doctorat en Neurociències.

Ana Sánchez participarà com a representant de la UAB a la final del concurs 'Presenta la teva tesi en 4 minuts', que tindrà lloc el proper 22 de juny de 17 a 19 h. La competició, organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, compta amb la participació de totes les universitats catalanes i atorgarà tres premis a les millors presentacions, de 3.000, 2.000 1.000 euros, respectivament.

La competició s’ha celebrat a la sala Carles Perelló de l'Escola de Doctorat (s'ha retransmès en directe a través del canal de YouTube de la UAB) i ha comptat amb la participació de deu estudiants de doctorat. Junt amb els tres guanyadors hi han presentat els seus treballs Yron Joseph Manaig (Producció Animal), Raül Ramos Fernández (Dret), Marta Alcaina Hernando (Química), Luis Gerardo Alcalá González (Medicina), Laura Balagué Dobón (Bioinformàtica), Vasiliki Barou (Biologia i Biotecnologia Vegetal) i María do Campo Bayón (Traducció).

 

Més informació
Vídeo de la final del concurs Tesi en 4 minuts de la UAB
Concurs Tesi en 4 Minuts
 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia
Edifici M, Avinguda de Can Domènech
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
TEL +34 93 581 18 39
d.b.cel_lular@uab.cat
 

 

 

2023 Universitat Autònoma de Barcelona