La UAB es classifica en segona posició al concurs Ecotrophelia España 2025
L’equip compost per Júlia Roca, Paula Díaz i Agustina Callejón, alumnes del Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments de la Facultat de Veterinària, ha guanyat el segon premi amb la seva proposta My fab*mousse.

El projecte tutoritzat per la professora Victoria Ferragut, My fab*mousse, són unes postres vegetals tipus mousse de tres gustos diferents (xocolata, taronja i moka) elaborades a partir de nata d’anacards, proteïna de cacauets i aquafaba. El resultat és un producte vegà, sense gluten ni lactosa i alt en proteïna i triptòfan.
El certamen Ecotrophelia, organitzat per la Federació Espanyola d’Indústries i Begudes (FIAB) amb el suport del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), és una iniciativa que aposta pel desenvolupament del sector alimentari, la creació de nous aliments eco-innovadors i la integració del talent jove a la indústria.
L’equip de la UAB recollirà el guardó a la XI edició d’ALIBETOPÍAS, la jornada dedicada a la innovació en el sector d’alimentació i begudes que se celebrarà el pròxim 21 d’octubre.